PROGRAMSKA OSVJEŽENJA ZA TV GLEDAOCE

CTV u ponudi Telemacha, najvećoj kablovskoj i digitalnoj grupaciji u BiH!

Mediji03.01.16, 16:06h

CTV u ponudi Telemacha, najvećoj kablovskoj i digitalnoj grupaciji u  BiH!
Filmsko-zabavni kanal CTV (Cinema TV) koji uspješno djeluje već dvije godine u BiH, širi svoje emitiranje, pa se tako ovaj kanal od 1. januara 2016., osim na KATV MH-HS, HKM-net-u, BHB Cable TV, Super TV i Moja TV, može gledati i u osnovnom paketu Telemacha

 

CTV za svoje gledaoce u 2016. najavljuje nove naslove najvećih svjetskih filmskih kompanija, poput Warner Brosa i Universala, ali i vrhunske naslove evropske produkcije, od klasičnog filma do najnovije produkcije.


Također, Cinema TV će tokom narednih godinu dana emitirati i preko 70 naslova iz regionalne filmske producije (BiH, Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija).


Želeći svojim gledateljima ponuditi najbolje od domaće, regionalne, evropske i svjetske kinematografije, Cinema TV kao prvi profilirani filmski kanal u BiH svoj program bazira na najboljim savremenim i vrhunskim ostvarenjima iz istorije kinematografije, s posebnim akcentom na filmove najznačajnijih savremenih i reditelja koji su stvarali u prošloslosti.

 

CTV je platforma za podršku i razvoj domaće filmske i tv produkcije. Tako je CTV domaći televizijski partner najvećeg filmskog projekta koji se trenutno realizira u BiH i regionu „Balada o Pišonji i Žugi“ i upravo će na ovome kanalu publika u BiH moći premijerno gledati krajem 2016. godine  ovaj film i tv seriju u šest epizoda.


CTV planira širenje svoje produkcije i na druge igrane i zabavne domaće sadržaje (emisije o filmu, muzici i showbizzu, talk show i dokumentarne tv emisije) u 2016. godine, što će biti sasvim dovoljno razloga da pratite ovaj televizijski kanal.


CTV će narednoj godini nastaviti svoju saradnju sa digitalnom platformom DEPO Zona, te omogućiti korisnicima da i putem livestreama i VoD-a gledaju sadržaje iz ponude CTV-ija.

 

(CTV/DEPO PORTAL)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook