Foto/ Nekadašnji seks-simbol

Sjećate li se jugoslovenske missice Ane Sasso? Još je uvijek zanosna, a evo i koga ljubi

Showbizz27.12.15, 17:02h

Sjećate li se jugoslovenske missice Ane Sasso? Još je uvijek zanosna, a evo i koga ljubi
Uvijek atraktivna Splićanka i bivša Miss Jugoslavije te splitski kirurg na Badnjak su viđeni u šetnji centrom Zagreba - piše Tportal

 

Njihova veza duga je jedanaest godina, jednom su i prekinuli, no ljubavi su prije dvije godine navodno dali drugu šansu.
 

Ana Sasso (52) vrlo rijetko je viđena u javnosti posljednjih godina, još manje u društvu svog partnera, splitskog kirurga Hrvoja Tomasovića (48) koji je trenutno pod istragom USKOK-a zbog sumnji da je uzimao mito od svojih pacijenata u KBC Split. 

 

ana-sasso-hrvoje-tomasovic-2

 

Par koji je svoju vezu započeo 2005. godine, na Badnjak je viđen u šetnji centrom Zagreba. Ana o svom partneru nikad nije pričala za javnost, a doktor Tomasović o njihovoj je vezi progovorio prije dvije godine za jedan tjednik. Navodno su svoju vezu prekinuli prije šest godina i nastavili živjeti zajedno u Hrvojevom stanu na splitskim Gripama. Vezu su navodno obnovili 2014. 

 

ana-sasso-hrvoje-tomasovic-t-2

 

Bivša Miss Jugoslavije iz 1982. i seks simbol 80-ih posljednji intervju dala je 2011. godine, kad je u 48. godini snimila modni editorijal u kupaćim kostimima i priznala da joj estetske operacije nikad nisu bile potrebne da bi bila sigurna u sebe i u četrdesetima. 

 

Hrvoje Tomasović bio je 2013. kao predsjednik Hrvatskog demokratskog slobodarskog saveza Dalmacije i kandidat za gradonačelnika Splita.

 

(Tportal.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook