Brzo u akciju

Ovo je deset vrsta seksa koje morate probati dok ste još solo

DEPO PLUS27.12.15, 13:16h

Ovo je deset vrsta seksa koje morate probati dok ste još solo
Jedna od dobrih stvari kada niste u vezi svakako je i krojenje seksualnog života kako vama odgovara jer jednom kada uđete u vezu neke stvari naprosto postaju zabranjene

 

Ovo je 10 vrsta seksa koje jednostavno morate isporbati dok ste još solo.


1. Seks s prijateljem

 

Većina ljudi ima prijatelja ili prijateljicu koju bi potajno ‘povalio’. Zato iskoristite priliku prije nego što se vežete i izađite iz prijateljske zone. Dobar provod je zajamčen


2. Seks s nekim ko ne priča i ne razumije vaš jezik

 

Kada se s nekime ne možete sporazumjeti riječima ostaju samo dodiri, a to može biti zaista magično i nezaboravno iskustvo koje možete probati već ovog ljeta.


3. Seks s kolegom

 

Često se događa da mali uredski flert preraste u seksualnu napetost kojoj je teško odoljeti. Iako je to vrlo riskantno, bolje da se u to upustite kada ste solo.


4. Seks s nekim iz daleke prošlosti

 

Možda ste bili dugo zajedno, a možda ste se samo zabavljali, a iako možda ne komunicirate, određena privlačnost nikada nije nestala. Dajte si oduška i učinite to, a onda se pravite kao da se ništa nije dogodilo.


5. Seks sa simpatijom iz djetinjstva

 

Učinite si uslugu i ispunite davnu želju. Bolje i to nego da cijeli život žalite za tim.

 

6. Seks za jednu noć

 

To bi svako barem jednom trebao probati. Ako ništa drugo, da sazna odgovara li mu takva kombinacija uopće ili ne.


7. Seks s nekim koga ste upoznali na godišnjem

 

More, plaža i vruće noći čine svoje, a takva varijanta je sjajna za bijeg od svakodnevnice i razbijanje rutine. Samo pri tome nemojte zaboraviti na zaštitu.


8. Seks preko Interneta

 

Seksanje s nekim koga ste upoznali online može biti jako uzbudljivo iskustvo. Ipak, imajte na umu da postoji mnogo ‘bolesnika’ pa budite oprezni pri odabiru partnera za ovu kombinaciju.


9. Seks u troje

 

I to u varijanti kada ste vi treća osoba, a ne dio para. Nemate obaveze, grižnju savjesti i posljedica, a možete reći da ste i to isprobali.


10. Seks kada imate loš dan

 

Ponekad je seks najbolji lijek za loš dan. Nadamo se da ih nemate mnogo, a kada taj dan ipak dođe začinite ga s jednim dobrim klinčem među plahtama.
 

(Net.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook