IZNENAĐENJE DOK ČEKATE AUTOBUS

Djed m:raz vam na poklon donosi Huawei Mate S!

Zabava24.12.15, 13:42h

Djed m:raz vam na poklon donosi Huawei Mate S!
Mali broj osoba bi čekanje prevoza tokom zime ocijenio kao zabavnu aktivnost, ali ona postaje upravo takva zahvaljujući originalnoj akciji kompanije m:tel. Na novodišnjim autobuskim stajalištima putnike čeka Djed m:raz, a fotografija s njim može da im donese vrhunski telefon Huawei Mate S

 


Dok čekate autobus u Banjaluci, Sarajevu, Doboju ili Bijeljini možete da uživate u prazničnom duhu, dobro se zabavite i ujedno sebe obradujete vrlo vrijednim novogodišnjim poklonom. Naime, u ovim gradovima se nalaze stajališta koja su ukrašena u duhu dolazećih praznika, uz nezaobilazni lik Djeda m:raza.


Sve što treba da učinite ukoliko želite da učestvujete u takmičenju jeste da se fotografišete sa Djedom m:razom i svoju fotografiju pošaljete putem aplikacije „Djed m:raz ti poklanja“, koja se nalazi na Facebook stranici kompanije m:tel https://www.facebook.com/mtelbih/. U okviru iste aplikacije će biti realizovano i glasanje za najbolju fotografiju, a u njemu mogu učestvovati samo Facebook korisnici iz BiH. Glasanje će biti zatvoreno 25. januara naredne godine, tačno u 12 časova.


Takmičar čija fotografija tada bude imala najviše glasova, na poklon od Djeda m:raza dobiće novi telefon, i to Huawei Mate S. Radi se o vrhunskom modelu koji je ove jeseni predstavljen na tržištu, a odmah je stekao status jednog od elitnih mobilnih uređaja. Dakle, Djed m:raz ove zime donosi vrlo vrijedna iznenađenja, pa je učešće u ovom konkursu odlična prilika za najbolji novogodišnji poklon.


Pokloni su pripremljeni i za drugoplasiranog i trećeplasiranog takmičara, pa će, tako, takmičar koji bude drugi po broju glasova osvojiti Huawei slušalice, dok treće mjesto donosi Huawei termos bocu.

 

Novogodišnji net za sve: Osjećaj potpune slobode uz GO! free

Sa željom da upotpuni predstojeće praznične dane GO! mreža vam daruje osjećaj potpune slobode komuniciranja sa najdražima.


Zahvaljujući novogodišnjim bonusima za mobilni internet tarifa GO! pruža priliku za  odličan početak nove godine. Tako će korisnici koji se odluče 2016. godinu započeti sa startnim GO! paketom dobiti bonus od 500 MB mobilnog interneta i iznos od 4KM na računu, po cijeni od 4 KM. Period važenja bonusa za mobilni internet je sedam dana od momenta aktiviranja  startnog GO! paketa.


Tu se praznična GO! priča ne završava, jer ova tarifa donosi i najnižu cijenu razgovora prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u BiH, i ona iznosi 0,10 KM/min. Kao GO! free korisnik  potpuno besplatno razgovarate sa dva odabrana prijetelj broja. Pri tom je cijena uspostave poziva  0,07 KM, a navedene cijene poziva su bez PDV-a.


Svoj GO! račun nakon iskorišćenog bonusa za mobilni internet ili po isteku perioda trajanja bonusa, možete dopuniti putem standardne elektronske dopune iznosima od 2, 5 ili 10 KM, u sklopu koje sada pored dopunjenog iznosa dobijate i bonus za mobilni internet.

 
Dopuna GO! računa u iznosu od 2 KM  donosi  200 MB mobilnog interneta u trajanju do dva dana, zatim tu je dopuna u iznosu od 5 KM uz koju dobijate 500 MB interneta na period od pet dana i treća dopuna u iznosu od 10 KM, kojom obezbjeđujete  jedan  GB interneta s periodom važenja do deset dana. Podsjećamo da stanje i period važenja bonusa mobilnog interneta možete saznati pozivom na kratki broj *777#.


GO! startni paket potražite na prodajnim mjestima oznacenim sa prepoznatljivim GO! free logotipom.


Za sve eventualne nedoumice posjetite stranicu www.gofree.ba ili besplatno pozovite call centar na 067 177 7777.

 


(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook