Rođendansko slavlje u Radićevoj

Ne propustite Noć knjige u Buybooku: Čekaju vas brojni popusti i druženje s književnicima

Kultura24.12.15, 13:11h

Ne propustite Noć knjige u Buybooku: Čekaju vas brojni popusti i druženje s književnicima
Povodom početka obilježavanja jubilarnih 20 godina, najveći bosanskohercegovački izdavač za svoj 19. rođendan poklanja rođendansko slavlje – susret bosanskohercegovačkih pisaca i čitalačke publike – "Noć knjige u Buybooku"


 
Vrata knjižare Buybook (Radićeva 4, Sarajevo) otvorena su u subotu 26. 12. 2015. od 10:00 do 24:00 sata. Cijelog dana Buybook nudi jedinstven popust od 50 % na sva vlastita izdanja, i 10 % na izdanja drugih izdavača. Svi posjetioci će biti u mogućnosti da postanu član Buybookovog Kluba knjige, čime će ostvariti značajne privilegije prilikom budućih kupovina.

 

noc-knjige-buybook


 
Publici će ovog dana biti ekskluzivno predstavljena i Buybookova nova internetska stranica www.buybook.ba. S preko 350 objavljenih naslova, kako domaćih tako i stranih autora, Buybook otvara svoju web knjižaru, ali i novi portal koji će funkcionisati kao "permanentni festival književnosti na webu".


 
U 20:00 sati započinje Buybookova rođendanska zabava, uz druženje s Buybookovim bh. autorima. Svoje učešće najavili su Bekim Sejranović, Faruk Šehić, Marko Tomaš, Melina Kamerić, Nedžad Ibrahimović, Nihad Hasanović, Snježana Mulić, te Zilhad Ključanin, koji će učestvovati u razgovoru i potpisivati svoje knjige.

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook