Sarajka se zapitala

Verena Cerovina najavila povratak na estradu, ali ne želi na 'Grand': Računa li se da sam pjevačica?

Showbizz23.12.15, 15:57h

 Verena Cerovina najavila povratak na estradu, ali ne želi na 'Grand': Računa li se da sam pjevačica?
Mlada pjevačica često je aktivna na društvenim mrežama, pa se obično sa svojim fanovima konsultira o mnogim temama -- piše Expressmag.ba

 

Verenu Cerovinu zasimpatisali su mnogi, kada se pojavila na sceni bh. šoua „Zvijezda možeš biti Ti“. Stas, glas i harizma krase ovo rođenu Sarajku, koja gaji veliku ljubav prema muzici od malih nogu.


Nakon porodiljskog polahko planski, kako ona reče vraća se na scenu, ali uskoro pored brojnih tezgi najavljuje i novi singl, ali i brojna iznenađenja za sve svoje fanove.


S obzirom na to, da je mlada pjevačica često aktivna na društvenim mrežama, često sa svojim fanovima raspravlja o mnogim temama, ali se i savjetuje. Tako se nedavno šalila na svoj račun, zapitavši se je li ona „prava“ pjevačica, s obzirom da je jedna od rijetkih koja, nakon bosanskog takmičenja nije se prijavila na srbijansko takmičenje „Zvezde Granda“.
- Je li se računa da sam pjevačica, iako sam meni se čini jedina iz Bosne i Hercegovine koja se nije prijavila na “Zvezde Granda” – napisala je Verena.


Mnogi su komentirali pjevačicin post, udjelili su joj brojne komplimente i kazali da je dovoljno popularna i bez „Granda“, što je Sarajku obradovalo.

 

(Expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook