Sav taj showbizz...

Brena i Vesna: Ljute suparnice ili brižne prijateljice, pitanje je sad!

Showbizz21.12.15, 18:34h

Brena i Vesna: Ljute suparnice ili brižne prijateljice, pitanje je sad!
Zmijanac poriče da je sa gazdaricom Granda bila u lošim odnosima već da se puno vole

 

 

Kada je prije nekoliko mjeseci Lepa Brena na svom profilu objavila fotografiju na kojoj se vidi prepun stadion u Bugarskoj na kojem je 80-tih godina održala najveći koncert, a ispod napisala kako to nikada neće postići ni Ceca ni Vesna Zmijanac, krenule su priče o njihovim zategnutim odnosima.  


Odranije je poznato da se Brena dugo previše ne voli sa Cecom, poslije koje je zahladila odnose i sa Vesnom. Ali, kako se Zmijanac nedavno pojavila na snimanju „Grandovog" novogodišnjeg programa, a bila je i u žiriju „Zvezda Granda", demantirala je priče po kojjima je u svađi sa gazdaricom „Granda". 


Vesna poriče da nije u dobrim odnosima sa Brenom. Naprotiv, ponosno ističe kako se njih dvije vole i da su u više nego dobrim odnosima. 


- Ma, pustite te priče da je mene ona promocirala na društvenim mrežama. Žena se samo našalila i od toga se napravila velika drama. Glupost! Nas dvije smo u jako dobrim odnosima. Ona zna kroz šta sam ja prolazila u životu, ja kakav je pakao ona preživjela.  Bile smo jedna drugoj u nekim periodima velika podrška  - priča Zmijanac.

 

(Expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)
 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook