VIDEO/ Sila se probudila u njemu

Imali su koitus! Napokon 'pao' seks Sheldona i Amy iz 'Teorije velikog praska'

Mediji21.12.15, 10:42h

Imali su koitus! Napokon 'pao' seks Sheldona i Amy iz 'Teorije velikog praska'
U epizodi koja je sinoć prikazana na televiziji CBS, par društveno neprilagođenih naučnika, Sheldon Cooper i Amy Farrah Fowler koje glume Jim Parsons i Mayim Bialik, napokon su ‘to’ učinili

 

Nakon pet i pol godina veze, Amy i Sheldon NAPOKON su se seksali!

 

Ovaj događaj još je prije mesec dana najavio izvršni producent serije Steve Molaro, a prvi seks najpopularnijih štrebera na svijetu bio je očekivano ‘specijalan’.


Epizoda se fokusira na Amyn rođendan koji pada istog dana kao i premijera dugoočekivanog filma 'Ratovi zvijezda VII: Sila se budi' što je kod Sheldona stvorilo problem jer je već davno (kada su on i Amy prekinuli) kupio ulaznice za kino.


Nakon razgovora s prijateljima, odlučio je provesti večer s djevojkom, no pojavio se novi problem: nije znao što da joj pokloni.


Oko toga se posavjetovao s Penny i Bernardette kojima je kao jednu od opcija naveo koitus i odlučio da će tako i biti.


“To je onda riješeno. Amyn će poklon biti moje genitalije”, zaključio je Sheldon.

 

 

Serija 'Teorija velikog praska' često surađuje s franšizom 'Ratovi zvijezda', a u ovoj je epizodi Molaro čak dobio dopuštenje za korištenje muzike iz 'Star Warsa'.


“Posljednjih godina imamo odličan profesionalni odnos sa svima u 'Star Warsu'. Pitali smo ih, oni su vidjeli o čemu se radi i dali dopuštenje”, izjavio je Molaro za TVline.com.

 

(net.hr,DEPO PORTAL,BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook