VIKEND PREPORUKA/ 48 sati lude zabave

Sve spremno za najveći zimski festival u BiH: Počinje S(H)ANKANJE Vol.5 na Vlašiću!

Zabava18.12.15, 13:37h

Sve spremno za najveći zimski festival u BiH: Počinje S(H)ANKANJE Vol.5 na Vlašiću!
Očekuje se da će ovoga vikenda na Vlašiću boraviti više od 10.000 posjetilaca, što je rekordan broj u odnosu na prethodne godine


Sve je spremno za najveći zimski festival koji se ove godine, kao i prethodnih, održava na Vlašiću, a u organizaciji Turističke agencije Sol Azur & Buena Vista.


Ovogodišnje, peto izdanje S(H)ANKANJA će trajati od 18. do 20. decembra, a organizatori su se potrudili da obezbijede 48 sati vrhunske zabave sa kvalitetnim izvođačima, brojnim igrama i nagradama.

 

shankanje-2015-1


Interes za S(H)ANKANJE je premašio sva očekivanja organizatora i opravdao epitet regionalnog događaja. Očekuje se da će ovoga vikenda na Vlašiću boraviti više od 10.000 posjetilaca, što je rekordan broj u odnosu na prethodne godine.


Od ranoga jutra mladi iz cijele BiH, ali i iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Bugarske pristižu na planinsku ljepoticu gdje ih je dočekalo lijepo vrijeme sa snijegom.

 

shankanje-2015-3

 

Svečano otvaranje zimskog festivala S(H)ANKANJE Vol.5 kao i zimske sezone na Vlašiću, biće upriličeno danas u 15 sati u Sol Azur areni.


Prvu noć S(H)ANKANJA posjetioce će zabavljati Jelena Rozga i The Beatshakersi.  

 

shankanje-2015-2


U subotu, 20.decembra, biće održane Igre bez granica, podjela paketića za najmlađe, te dječija predstava. Navečer, na pozornici Sol Azur arene će nastupiti Halid Bešlić.


Za sve ljubitelje elektronske muzike na S(H)ANKANJU će nastupati i poznati DJ-evi iz naše zemlje: DJ MOOME, DJ G.EDD I DJ TED.


Ukoliko se još uvijek niste odlučili gdje provesti ovaj vikend, dođite na Vlašić i S(H)ANKANJE.

 

shankanje-2015-4

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook