Željko bez dlake na jeziku

Bebek: Brega je balkanski primitivac, a Tifa i Alen bi mu se nagu*ili za 200 maraka!

Showbizz18.12.15, 13:37h

Bebek: Brega je balkanski primitivac, a Tifa i Alen bi mu se nagu*ili za 200 maraka!
Bregović svira tu šupačku muziku koja meni uopće ne odgovara - priča Bebek

 

 

Izvor: Expressmag.ba

 

Nedavno smo zamolili Željka Bebeka da prokomentira informaciju da li bi pjevao na koncertu Gorana Bregovića u Zagrebu. On nam je odgovorio na njegov već prepoznatljiv način, otvoreno i "bez dlake na jeziku".


- Goran je balkanski primitivac kojem je novac sve u životu i veoma važan. On svira tu šupačku muziku koja meni uopće ne odgovara. Želi sve da dobije besplatno, pa eto sada taj njegov tim pokašava da plasiranjem te priče kako ću ja pjevati u Zagrebu napravi dobru reklamu za koncert. Što bih njemu pjevao besplatno?!

 

Mislim on bi nešto platio, ali to nije ni približno onome koliko vrijedim! Ima on Alena Islamovića koji nigdje ne radi, nema nastupa ni koncerta, pa se Gorana drži kao pijan plota, samo da bi preživio. Nije bitno koliko mu plati, samo da ima. Isti slučaj je i sa Mladenom Vojičićem Tifom, to se kod nas u Sarajevu kaže - papci.

 

Njih dvojica bi se naguzila Goranu za 200 maraka ili eura, ali ja neću i takva saradnja sa Bregovićem mi ne treba. Sve su to tipčini balkanski tračevi, a sa kojima ne želim da imam ništa - iskren i "oštar" je bio Bebek.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook