M:TEL u zimskoj bajci

Čarolija Snješkova u Banjaluci i ove godine

Zabava17.12.15, 15:31h

Čarolija Snješkova u Banjaluci i ove godine
U Dječijem pozorištu RS u Banjaluci, 17. decembra ove godine, održana je konferencija za medije, kojom je najavljeno otvaranje još jednog Snješkova, kulturno-zabavne i edukativne manifestacije za djecu i odrasle

 

Otvaranje Snješkova će biti upriličeno u nedjelju 20. decembra, u 12 časova, na platou ispred Dječijeg pozorišta RS.


Kako su najavili na ovoj konferenciji, najmlađi posjetioci ove čarobne bajke će svakodnevno, od 20. do 30. decembra 2015. godine, imati priliku da uživaju u raznolikim sadržajima na temu „čudesni svijet životinja iz ledenih predjela“. Snješkovo će ove godine biti podijeljeno u pet različitih dijelova – snježna bajka, snješkovo za bebe, praznični sajam, pećina polarnih medvjeda i novogodišnja predstava.

 

„Ove godine Snješkovo ima i posebnu čar jer Dječije pozorište Republike Srpske 30. decembra obilježava 60 godina rada. Tog dana će dodjelom povelja i zahvalnica i uz zanimljiv program biti obilježen ovaj značajan datum i zatvorena snježna bajka. Publiku će organizatori provesti vremeplovom kroz rad ove kulturne ustanove od 1955. godine do danas. A svi mališani koji posjete Snješkovo ove godine dobiće i prigodne poklone od Djeda Mraza“, rekao direktor ove kulturne ustanove, Predrag Bjelošević.

 

Milica Stojaković, portparol kompanije m:tel, ovom prilikom je izjavila:


„M:tel će i ovoga puta pomoći realizaciju ove zimske bajke, čime se još jednom potvrđuje već tradicionalno i dugogodišnje prijateljstvo sa ovom kulturnom ustanovom“, te pozvala sve zainteresovane da predstojeće nedjelje budu dio čarolije predviđene programom otvaranja ovogodišnjeg Snješkova.

 

Ova manifestacija je kao i prethodne godine humanitarnog karaktera. Svi prilozi koji budu prikupljeni tokom trajanja Snješkova, biće dodijeljeni jednoj od ustanova za nezbrinutu djecu ili djeci sa posebnim potrebama.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook