Desetogodišnja djevojčica ne zna za oca

Bora Čorba ima vanbračnu kćerku u Banjaluci?

Showbizz11.12.15, 10:06h

Bora Čorba ima vanbračnu kćerku u Banjaluci?
Žena se hvali da je prije deset godina ostala trudna sa njim kada su se sreli u Hrvatskoj

 

Bora Đorđević, poznatiji kao Bora Čorba, član je žirija u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde", a samim tim krenule su oko njega da se dešavaju neke stvar za koje ni on sam ne zna da mu se spremaju.

 

Naime, u toku prošle nedjelje Express je dobio informaciju da žena koja ima 55 godina, živi i radi u Banjoj Luci i koja ima kćerku od deset godina želi da obavijesti Boru da ima kćerku. Ona, naime, priča da su se njih dvoje upoznali prije deset godina u Hrvatskoj, da su proveli nekoliko noći zajedno i da se poslije toga nikada više nisu vidjeli.

 

Ona je, kako priča, navodno ostala trudna, ali nikada nije htjela da kaže Bori za to, a kako su joj godine bile kritične da će ikada više ostati trudna jer je prije toga puno puta pokušavala i nije joj pošlo za rukom riješila je da rodi kćerku. Ni djevojčici navodno nikada nije rekla ko joj je otac, a prijatelji i njena rodbina znaju pravu istinu.

 

Ona više ne može da šuti o svemu tome i priprema se da kaže Bori, iako je mnogi u tome zaustavljaju. Sa druge strane, ti isti njeni prijatelji kažu da je riječ o ženi koje je oduvijek bila opsjednuta Borom i koja ga jeste upoznala u Hrvatskoj, ali sa kojim se nije desilo ništa iako je ona pokušavala to, pa je završila sa nekim od njegovih muzičara u krevetu i dobila dijete.

 

I otkako je Bora počeo svake subote da se pojavljuje na televiziji u "Pinkovim zvezdama", njena opsesija ka njemu je ponovo krenula.

 

(Expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook