Šta li je srpska pjevačica umislila

Aleksandra Radović napravila skandal u policiji i prijetila službenicima: 'Znate li vi ko sam ja?! Zvijezda!'

Showbizz10.12.15, 12:18h

Aleksandra Radović napravila skandal u policiji i prijetila službenicima: 'Znate li vi ko sam ja?! Zvijezda!'
Radović napravila skandal u MUP-u, na odjeljenju za izdavanje pasoša, jer je morala da čeka kao sav ostali svijet, pa je prijetila službenicama i policajcima

 

Aleksandra Radović je prije nekoliko nedelja napravila pravi skandal u policijskog stanici kad je urlala na zaposlene da ne želi da čeka u redu i da ona ima prednost jer je zvezda!

 

Prema riječima izvora Starsa koji se našao na licu mjesta, pjevačica je u ranim jutarnjim časovima došla u zakazanom terminu kako bi izvadila pasoš za kćerku, ali kad se s djevojčicom pojavila u sjedištu policije i vidjela da ispred nje u redu čeka nekoliko ljudi, počela je da histeriše i zahtijeva da je puste preko reda.

 

- Aleksandra je napravila pravi skandal. Toliko je urlala da su službenice izašle iz kancelarije da vide u čemu je problem. Insistirala je da uđe prije ostalih, navodeći da je zvijezda i da joj se može. Kad su joj službenice objasnile da mora da sačeka red i ispoštuje termine ljudi koji su došli prije nje, ona je siktala: „Znate li vi ko sam ja? Ja sam Aleksandra Radović, ja sam zvijezda i ne čekam u redu!“

 

Nešto kasnije došli su i policajci, koji su pjevačici zaprijetili da će ukoliko se ne smiri morati da napusti stanicu, te je Radović spustila loptu i sačekala da je prozovu. Međutim, kad je konačno ušla u kancelariju, Aleksandra je zahtijevala da tamo presvuče kćerkicu kako bi lijepo izgledala na fotografiji u pasošu. Iako su je službenice podsjetile da će se na fotki videti samo lice, ona im je odbrusila da je to ne zanima i da je njeno pravo da svoje dijete obuče kako želi.

 

- Aleksandra nije htjela ni da čuje to šta su joj radnice objašnjavale, već je tjerala svoju priču govoreći da njeno dijete mora da bude lijepo obučeno. Ja sam sve to čuo jer sam stajao pored vrata. Stvarno mi nije jasno zašto je onda nije lijepo obukla prije nego što je došla u policiju. Svi smo bili šokirani njenim ponašanjem - završava izvor.

 

Kurir je pozvao pjevačicu ovim povodom, ali se ona nije javljala na telefon, pa su joj poslali SMS poruku. Stigao im je odgovor njenog PR:

 

- Dokle ćete na pravdi boga izmišljati događaje, ličnosti i scenarije koji se nikad nisu dogodili?! Stvarno sramota. Ovakve laži nema potrebe čak ni da komentarišem - napisala je PR u Aleksandrino ime.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook