VIDEO/ PETA SEZONA S NOVIM KONCEPTOM

Magacin Kabare povodom 20. godišnjice Daytona: Noć komedije po nacionalnom ključu

Kultura08.12.15, 14:48h

Magacin Kabare povodom 20. godišnjice Daytona: Noć komedije po nacionalnom ključu
Prošlog petka Magacin Kabare je počeo svoju petu sezonu sa novim konceptom. Od ove sezone program na sceni u Caffe clubu Gogo moguće je pratiti u dijelovima. Svaki dio je drugačiji od prethodnog, moguće ih je gledati odvojeno ali najzabavnije je pogledati ih sve

 

Obzirom da se ove godine obilježava dvadeseta godišnjica od potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma prva trilogija na decembarskom repertoaru je Monty Dayton Live.

 

Nakon velikog uspjeha na televiziji Hayat, prvi društveno politički, satirični televizijski show – Monty Dayton Show dobio je svoje živo izdanje – Monty Dayton Live.

 

Monty Dayton Live je show o najsmješnijim situacijama u postdejtonskoj Bosni i Hercegovini kroz koji vas u tri seanse smijehom vode dva najbolja hercegovačka komičara, Omer Hodžić i Igor Drljo.

 

magacin-kabare

 

Nakon urnebesne prve noći u kojoj su se Omer i Igor dotakli (ne)omiljenih političara, penzionerske dijete i rekordera u ispijanju kafa, za drugu noć koja će se održati narednog petka ,spremaju šale po i o nacionalnom ključu. U tu svrhu će im se na sceni pridružiti najbolji Banjalučki komičar – Dušan Jokić.   

 

Dušan Jokić je jedan od osnivača poznate komičarske trupe iz Banja Luke, Alija Sirotanović. Diplomirani je historičar, a dok je u međuvremenu skupljao odbijenice za posao u čemu je postao rekorder, postao je i doktor za komediju. Dušanov stil odlikuje se savršenim imitacijama ličnosti iz svijeta politike, te duhovitim scenskim oživljavanjima poznatih historijskih događaja.

 

Show će se održati 11.12. u 21:00 u Caffe clubu Gogo. Broj mjesta je ograničen, a rezervacije možete izvršiti putem telefona 061 140 602, 066 935 337, e-maila [email protected] ili slanjem poruke na FB stranicu Magacin Kabarea.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook