FOTO/ Bravo, Katarina

Kćerka Kolinde Grabar Kitarović pokazala ljepotu i talent

Zabava06.12.15, 16:37h

Kćerka Kolinde Grabar Kitarović pokazala ljepotu i talent
Svi oni koji vole najelegantniji zimski sport mogli su uživati u 48. Zlatnoj pirueti Zagreba, natjecanju u umjetničkom klizanju koje okuplja najpoznatija imena ovog sporta. Među klizačicama se našla i Katarina Kitarović, kćerka hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović

 

Zlatna pirueta je renomirano takmičenje u umjetničkom klizanju koje rado posjećuju brojni ljubitelji ovog elegantnog zimskog sporta.

 

kolinda-grabar-kitarovic

 

Popularno 48. po redu natjecanje otvorila je Kolinda Grabar Kitarović, a srce hrvatske predsjednice zasigurno je bilo veće no ikad jer zvijezda takmičenja je bila upravo njena kćerka.

 

katarina-kitarovic-2

 

Katarina Kitarović nastupila je u sklopu revijalnog djela tradicionalno održanog nakon natjecanja i oduševila publiku, ali i svoju porodicu koja ju je promatrala iz publike.

 

katarina-kitarovic-1

 

Četrnaestogodišnja Katarina svoj je talent već ovjenčala brojnim titulama među kojima je i ona juniorske doprvakinje Hrvatske, a u galeriji fotografija donosimo samo mali dio prekrasne atmosfere koju je svojim plesom na ledu uveličala i lijepa djevojka Katarina.

 

(Zadovoljna.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook