Ovo ne biste željeli

Totalni promašaji: Pet najgorih prosidbi ikada

Lifestyle05.12.15, 20:36h

Totalni promašaji: Pet najgorih prosidbi ikada
Naslušali smo se priča o emotivnim i romantičnim prosidbama koje izazivaju osmijeh na licu i zauvijek se pamte

 

Naravno, postoje i one koje bi njihovi akteri što prije željeli da zaborave. Korisnici sajta Reddit podijelili su sa svijetom svoje priče o najgorim prosidbama:

 

1. "Moj tata je poznat po tome da nema puno takta. Način na koji je zaprosio moju mamu je najgori na svijetu. Pitao ju je koliko kila može da izgubi do septembra. Kada ga je ona zbunjeno pogledala, rekao joj je da bi tada mogli da imaju svadbu."

 

2. "Bili smo na muzičkom festivalu i malo više popili. Napravio sam prsten od dvije travčice. Strašno."

 

3. "Moj prijatelj kupio je svojoj djevojci dijamantski prsten za rođendan bez ikakve namjere da je zaprosi. Otvorila je poklon i rekla: "Pa, naravno da ću se udati za tebe!" Umjesto da razjasni neprijatnu situaciju, on je odlučio da se pravi da je stvarno želio da je zaprosi. Na kraju su raskinuli."

 

4. "Žena kaže da joj je prosidba ostala u pamćenju kao traumatično iskustvo. Bila je trudna šest mjeseci s našim prvim djetetom. Bili smo u stanu i spremali se da odemo na jedan sajam. Rekao sam joj da moramo ozbiljno da razgovaramo, sjeo sa njom, a zatim počeo priču o tome kako mi nešto jako smeta u našoj vezi i da to može da se riješimo ako… se ona uda za mene!

 

Prije nego što sam izgovorio posljednje riječi pomislila je da raskidam s njom i da ću da je ostavim samu s detetom. Počela je da plače, udarila me je i na kraju pristala. Baš sram srećnik zbog toga što je moja, samo bih volio da sam sve izveo malo drugačije."

 

5. "Zaprosio sam svoju ženu uz malu pomoć. Policajac je zaustavio njen auto, zamolio je da izađe napolje i rekao joj da je osumnjičena za zločin. Postala je jako nervozna i tada je policajac izvadio moju sliku i rekao: "Ukrali ste srce ovog čoveka." Tada sam ja izašao iz policijskog automobila i kleknuo pred nju."

 

(NN, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook