Top filmska ostvarenja

Open IPTV: Decembar donosi nove sadržaje

Mediji03.12.15, 14:11h

Open IPTV: Decembar donosi nove sadržaje
Posljednjeg mjeseca ove godine uživajte u fantastičnim naslovima koje vam donose raznovrsni kanali u sklopu Open IPTV-a


Naša preporuka za početak decembra su:


Film “I dalje Alis”, dobitnik Oskara, na programu je kanala Cinemax u subotu, 5.12.2015. godine u 20.15 časova.  Radnja filma prati Alis Hauland, srećno udatu majku troje odrasle djece, poznatu profesorku lingvistike, koja počinje da zaboravlja riječi. Kada joj postave dijagnozu rane Alchajmerove bolesti, odnosi u Alisinoj porodici biće na ozbiljnoj provjeri. U glavnim ulogama Alek Boldvin, Džulijan Mur, Kristen Stjuart i drugi. 


Istog dana na kanalu Travel možete pogledati fantastičan dokumentarni film „Putovanje kroz vrijeme sa Brajanom Ungerom“. On je vrhunski vodič u ovom putovanju kroz vrijeme po Americi. On će svjedočiti o ključnim trenucima u istoriji države, poput ubistva Abrahama Linkolna 1865. i ozloglašene pucnjave kod  „OK korala„ 1881. godine. On će čak gaziti daske starog Holivuda, otkrivajući legendarne studije Čarli Čaplina, kao i tajni razvod Merilin Monro u Las Vegasu. Duplu epizodu, možete pogledati u subotu 5. decembra u 20.00 časova.


Endi Garsija igra glavnu ulogu u romantičnoj drami “Božić u Konveju”, koja je na programu u četvrtak, 10. decembra 2015. godine u 20.05 časova na TV HBO. Dankan zaključuje da je savršen Božić za njegovu voljenu, ali ozbiljno bolesnu ženu Suzi,vožnja na panoramskom točku u njihovom dvorištu. Zašto? Zato što je na jednom takvom Dankan prije mnogo godina zaprosio Suzi.


RTRS vam u petak, 11.12.2015. godine sa početkom u 23.35 časova, donosi šesti nastavak popularne kriminalističke sage o detektivu Vargu Veumu „Varg Veum: Sahranjeni psi“. Rasne tenzije rastu u Bergenu nakon što je mladi crnac poginuo na rukama policije. Nedugo zatim, političar desne orijentacije je gađan od atentatora iz publike, a njegova žena je teško ranjena. Partija treba da održi izbore za predsjednika. Jedan od kandidatkinja Marit Holm dolazi do privatnog detektiva Varga Veuma misleći da je neko prati. Varg je uvučen u mrežu konspiracije i izdaje u srcu političkog establišmenta, u kojem „igrači“ ne prezaju ni pred čim da bi došli do cilja. 


Navikli smo da nam kanal TV5 Monde uvijek donosi neki interesantan dokumentarac. Tako je i ovog mjeseca. Od 6.do 27.decembra 2015, svake nedjelje u 21.00 čas na programu je Belmondov specijal. Simbol francuske kulture  u kojem stanuju najprestižniji spomenici na svijetu, Pariz, poznat kao ”Grad svjetlosti” i dalje zauzima istaknuto  mjesto u svijetu mode, luksuza i umjetnosti življenja. Privlačeći više od 30 miliona posjetilaca godišnje, to je jedan od najposjećenijih gradova svijeta.  Uplovite u pariski univerzum tokom praznika. 
Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook