12. i 13. decembra u Kinu Bosna

Novogodišnji Mašna Vintage & art market: Idealno mjesto za kupovinu blagdanskih poklona

Lifestyle11.12.15, 12:20h

Novogodišnji Mašna Vintage & art market: Idealno mjesto za kupovinu blagdanskih poklona
Novogodišnji Mašna market će se održati 12. i 13. decembra 2015. godine (subota i nedjelja) u prostorijama Kina Bosna

 


Market će biti prodajnog karaktera a trajat će od 11 do 18 sati oba dana.


Mašna Vintage & art market je namijenjen svim ljubiteljima vintage i retro stvari, umjetnina i rukotvorina. Do sada su uspješno održana dva marketa, koja su okupila preko 2000 ljudi, a izlagači ističu dobru posjećenost, pozitivnu atmosferu, kvalitetne predmete i dobro druženje.


Novogodišnji Mašna market će se održati 12. i 13. decembra 2015. godine (subota i nedjelja) u prostorijama Kina Bosna, na adresi Alipašina 19. Market počinje u 11 a trajat će do 18 sati oba dana.


Prvi put market će trajati dva dana, kako bi se svim zainteresiranim osobama pružila priilka da posjete market te kako bi se što većem broju umjetnika i kolekcionara pružila platforma za izlaganje njihovih radova i umrežavanje s drugim umjetnicama iz BiH – ističe Amra Jajetović, organizatorica Mašna marketa.

 

novogodisnji-masna-market


Na marketu će se pojaviti preko 50 izlagača sa ručno rađenim nakitom, ukrasnim predmetima, fotografijama, pločama, knjigama, vintage odjećom i namještajem, te drugim ukrasnim predmetima. Neki od izlagača su Modni salon NIT, Magic Knot, Kika Kreativka, S Unikatni nakit, Orgonit, Handmade by Ines, Šarene kapice, Unikatni nakit Saida, L.ART Handmade, Touch of Magic, Ćejf Magaza, Butterfly nakit i Male noćne čarolije.


Market će biti prodajnog karaktera, a ulaz će kao i do sada biti besplatan za sve posjetitelje. 


U velikoj ponudi marketa će se naći vintage odjeća i obuća, restaurirani namještaj, ručno rađeni nakit, ploče, knjige, dizajnirana odjeća, slike, fotografije, ukrasni predmeti, pletiva i sl. Posjetitelji će, zasigurno, moći pronaći dosta zanimljivih proizvoda na te je ovo idealna prilika za kupovinu blagdanskih poklona. Također, biće organizovane tombole i druge nagradne igre.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook