FOTO/ SUTRA POSTAJE GOSPOĐA KOJIĆ

Procurile vjenčanice za Severininu svadbu: Koju je mlada odabrala?

Showbizz21.11.15, 21:16h

Procurile vjenčanice za Severininu svadbu: Koju je mlada odabrala?
Da li će Severina poneti neki od ovih modela? Procijenite sami koji bi joj od njih najbolje stajao...


Vjenčanje godine, kako mnogi nazivaju svadbu Igora Kojića i hrvatske pop zvijezde Severine, biće održano sutra. Malo detalja o samom vjenčanju poznato je javnosti, a ono što djevojke najviše zanima je kakvu će vjenčanicu obući Seve.


Prije nekoliko nedjelja, Severina je na svom Instagramu objavila fotografiju u vjenčanici sa svojim budućim mužem slikanu pod vodom.

 

severina-vjencanica-1

 

Iako se tada pojavila vijest da se popularna Sevka tajno udala, vjenčanje će ipak biti održano u nedjelju, 22. novembra, ali nakon te fotografije mnogi su se zapitali da li će njena vjenčanica izgledati možda baš poput te.


Taj detalj još uvijek nije poznat, ali ono što je sigurno je da je Severina izabrala model hrvatske dizajnerke Matije Vujice. Iako se u početku dvoumila između kreacija čuvene Vere Wang i Marka Mitanovskog, srpskog kreatorka čije kreacije nosi i Lady Gaga, Seve je ipak izabrala haljinu dizajnerke specijalizovane za vjenčanice i večernje haljine za koju je izdvojila oko pet hiljada eura.

 

Haljine iz kolekcija Matije Vujice karakteriše mnoštvo detalja, kao što su čipka, biseri i ručni rad, ali u njenim kolekcijama mogu se pronaći i nešto jednostavnije haljine širokog kroja. Da li će Severina poneti neki od ovih modela?


Procijenite sami koji bi joj od njih najbolje stajao...

 

severina-vjencanica-2
severina-vjencanica-3
severina-vjencanica-4

 

(Blic.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook