Ne čitajte nakon jela

Gadno, gadnije, najgadnije: Podijelili najgora iskustva tokom seksa

DEPO PLUS18.11.15, 19:53h

Gadno, gadnije, najgadnije: Podijelili najgora iskustva tokom seksa
Seks može biti ludo zabavan, strastven, znojan, ali i čudan ili neugodan. U ovoj ‘skliskoj’ igri mnogo stvari može poći u krivom smjeru, koje zbog intimnosti situacije percipiramo kao ‘smak svijeta’


Reddit je svojim korisnicima postavio pitanje o najgorem iskustvu tijekom seksa i neki od odgovora su, blago rečeno, čudni.

 

“Djevojka je kihnula dok me oralno zadovoljavala i skoro mi odgrizla penis”, podijelio je MushroomMountain123.


“Moj otac je ušao u sobu dok je moj dečko bio u meni i održao nam predavanje o pušenju cigareta u sobi. Nije ništa skužio jer je bio mrtav pijan”, rekla je korisnica luv4vinyl.

 

“Oralno sam zadovoljavala dečka, kad mi je gurnuo glavu bliže sebi govoreći ‘Tako treba, tako treba’ što se promijenilo u ‘Tako ne treba’ nakon što sam mu povratila po penisu”, podijelila je sincere_pugilist svoje neugodno iskustvo.

 

“Ovo se dogodilo kad sam imao 20 godina, dakle, prije više od 20 godina. Moja cura i ja išli smo u različite škole, pa smo se, kad bi se vidjeli, seksali kao ludi. Tu je večer cura došla kod mene i htjeli smo se baciti na posao, no moji su roditelji dugo bili budni. Kad su konačno otišli u spavaću sobu, cura i ja smo ugasili svjetla u boravku, pokrili se dekom i skinuli se goli. Otprilike 15 sekundi nakon što smo počeli voditi ljubav, moja je majka upalila svjetla u susjednoj prostoriji, kuhinji, i počela prati suđe. Cura i ja smo pokušavali biti što tiši kad je moja majka ispustila najglasniji vjetar koji sam ikad čuo u životu. Nakon toga je mirno oprala suđe do kraja i otišla spavati”, napisao je stewpidbeatch.


“Tadašnja djevojka i ja bili smo u pozi 69, sve je bilo odlično i oboje smo uživali. Svjetla su bila ugašena da se možemo potpuno posvetiti jedno drugome. U jednom trenutku, njezin ‘okus’ se promijenio, i bio mi je čudno poznat. Nastavio sam jer je ona odrađivala odličan posao na meni. Ona je prva skužila što se događa i upalila svijetlo. Njezine menstrualne krvi bilo je posvuda, po meni, plahtama, mojim rukama i ustima. Bilo je prilično neugodno”, svoje krvavo iskustvo ispričao je bezebum.

 

“Cura i ja bili smo u vezi tri godine kad je ona predložila da malo začinimo stvari analnim seksom. Kupili smo lubrikant i sve je dobro počelo. Na početku je proizvela čudan zvuk no rekla mi je da nastavim, a ja se nisam bunio. Nekoliko sekundi kasnije, počela je vrištati da stanem i dok sam vadio penis iz nje je potekla rijeka fekalija po podu. Moja se cura osjećala poniženo i počela je plakati, kad je do mene došao nesnosan smrad. Nikad u životu nisam osjetio nešto toliko odvratno i skoro sam se ugušio. Cura je počela povraćati zbog smrada, a ja sam otrčao u toalet. Kad sam se vratio, odveo sam ju da se otušira i vratio se u sobu pospremiti nered. Prizor koji me dočekao trajno me obilježio – njezin se pas gostio ostacima njezine povraćotine, nakon što je slistio fekalije. Nikad više nisam poželio analni seks i dan danas mi se povraća kad se sjetim ovog iskustva”, zgrozio je čitatelje MosDefLeppard.


Zahvaljujući Redditu, sad znate da vaša iskustva vjerovatno nisu niti približno užasna poput ovih.

 

(Net.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook