Kao iz sapunica

Kebina kćerka nije pozvana na bratovljevo vjenčanje, a evo zašto joj Severina na ulici neće reći ni 'ćao'

Showbizz13.11.15, 11:37h

Kebina kćerka nije pozvana na bratovljevo vjenčanje, a evo zašto joj Severina na ulici neće reći ni 'ćao'
Keba je počeo da plaća alimentaciju poslije krivične prijave koju je Ljiljana podnijela protiv njega. Stigli su i do suda u Strazburu

 

Porazgovarali smo sa Ljiljanom Jevremović, majkom djevojčice rođene iz vanbračne veze sa Kebom, i pitali je da li je Ina pozvana na estradno vjenčanje decenije, kao i da li Igor i Nataša Kojić imaju kontakt s njom.

 

Tekstopisac Ljiljana Jevremović je na sudu vodila brojne sudske sporove sa Draganom Kojićem Kebom, prvo da bi dokazala da je on biološki otac njene kćerke Ine, a onda da bi se izborila za alimentaciju. Keba i dalje ne želi da vidi šesnaestogodišnju Inu, a da cijela ta situacija postane još više nalik španskoj seriji, nedavno smo imali priliku da vidimo fotografiju na kojoj tada mala Ina sjedi u krilu hrvatske pjevačice Severine koja će se uskoro udati za njenog polubrata.

ljiljana-jevremovic
Ljiljana Jevremović

 

Ini će hrvatska pjevačica Severina postati snaha, ali kako je za 24sata.rs rekla njena mama, nije pozvana na vjenčanje polubrata. To što je kao mala sjedila u Severininom krilu je bila čudna slučajnost. Sjeća li se toga i piše li život romane?

 

- Energije se prepliću, pa se razmrse, krugovi se zatvore pre ili kasnije. Severina je za Inu bila nepoznata lepa pevačica, a Ina za Severinu nepoznata mala rođaka rok zvezde Viktorije. Naravno da život piše romane, ali ovaj naš roman je zaista nepredvidljiv i sa mnogo zapleta. Nedavno sam bila kod Milana Popovića da se izvinim zbog nekih novinskih napisa izvučenih iz konteksta. Ušla sam u njegov stan i predamnom se ukazao isti prizor koji sam 1999.godine, mesec dana gledala iz bolnice u Tiršovoj dok su Ini lekari spašavali život. Kupolu i krst Hrama Svetog Save. Samo kroz Milanove prozore, ovoga puta, krst sam posmatrala sa druge strane. Takve stvari ne mogu biti slučajne - priča za "24 sata" Ljiljana Jevremović.

 

U vrijeme kada se slikala sa Seve, Ina nije imala pojma ko je ona.

 

- Ona nije znala ko je Severina. Viktorijina Tara se slikala sa njom, a onda se odmakla i Seve je Inu uzela u krilo i pričala sa Viktorijom. Ja sam pitala tada: "Hoćeš li mama da te slika sa Severinom?". Skočila je iz Severininog krila, pogledala okolo i rekla "Sa kojom Severinom?" Rekla sam joj: "Pa ova seka se tako zove i onda sam rekla Seve - izvini što ne zna ko si. Ina se i danas svega toga seća - priča Ljiljana.

 

Pitali smo je i da li Ina ima bilo kakav kontakt sa bratom i sestrom po ocu - Igorom i Natašom.

 

- Ina nema nikakav kontakt sa ocem Kebom, niti sa sestrom i bratom po ocu. Čak i da sam ja neka veoma loša osoba, svi su Kojići punoletni i mogli su da zatraže kontakt sa Inom, bez mog prisustva. Nisu to učinili, a pravo da vam kažem, u dubini duše sam srećna što takvi ljudi nisu učestvovali u Ininom odgoju - kaže Ljiljana.

 

Keba je počeo da plaća alimentaciju poslije krivične prijave koju je Ljiljana podnijela protiv njega. Stigli su i do suda u Strazburu. Šta je s alimentacijom danas? Plaća li je redovno?

 

igor-kojic-dragan-kojic-keba

 

- Da, mada trenutno ima nekih dugova zbog nove presude Vrhovnog Suda - odgovara nam Ljiljana.

 

Kako je rekla za 24sata.rs Ina se ne osjeća prijatno kada se priča o ocu. Neminovno pitanje poslije svega je osjeća li se Ljiljana kao pobjednik?

 

- Pobednik ste dok god se borite. Luzer ste ako se sakrijete u mišju rupu iako znate da je neprijatelj mnogo jači, ili ako pobegnete od problema.

 

(24sata.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook