PLJUNI, PA POLIŽI

Zakopali ratne sjekire: Iako mu se svašta nagovorio, Bebek opet pruža ruke Bregi...

Showbizz12.11.15, 11:17h

Zakopali ratne sjekire: Iako mu se svašta nagovorio, Bebek opet pruža ruke Bregi...
Najveće rok zvezde bivše Jugoslavije Željko Bebek i Goran Bregović na dobrom su putu da zakopaju ratne sjekire i da ponovo zajedno zapjevaju

 

Prema nezvaničnim informacijama, prvi pjevač legendarne grupe Bijelo dugme i njen tvorac nastupit će zajedno na koncertu u Zagrebu 28. novembra u Areni.


Iako je Bebek ljetos izjavljivao da više nikad neće pjevati s Bregom, nedavno je kontaktirao sa zajedničkim prijateljima kako bi organizovali njihov susret i dogovorili se o detaljima gostovanja na nekom od nastupa na velikoj turneji.


- Bebek je govorio ružno o Bregoviću samo da bi izreklamirao i prodao svoje koncerte u Zagrebu i Beogradu. Neki ljudi su ga savjetovali da će dobiti prostor u medijima ako bude pljuvao po bivšem saradniku i kolegi. Pošto je svirka odlično prošla, odlučio je da pozove zajedničke prijatelje i da konačno sjedne s Goranom za isti sto. Predložio je da bude gost na turneji Orkestra za svadbe i sahrane u Zagrebu i da s trubačima otpjeva neke od najvećih hitova Bijelog dugmeta - kaže izvor blizak pjevaču.


(Express.ba/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook