Estrada bruji

Dotakli dno? Milić Vukašinović i Suzana nemaju od čega da žive!

Showbizz11.11.15, 18:31h

Dotakli dno? Milić Vukašinović i Suzana nemaju od čega da žive!
Kako nisu imali novca da plate tri kirije unaprijed, iselili su iz stana koji su rentali - piše Express

 

Na sreću pa su Milić Vukašinović i njegova supruga Suzana pozvani da učestvuju u rijalitiju "Farma" jer više nisu imali gdje živjeti!


O tome posljednjih dana bruji beogradska estrada. Njih dvoje su živjeli u iznajmljenom stanu kojeg su nekoliko dana prije "Farme" napustili s obzirom na to da nisu imali novca da plate tri kirije unaprijed.


Milić je vlasniku stana javio kako će se iseliti jer više nisu u mogućnosti plaćati kiriju. Stvari su prenijeli kod svojih prijatelja kod kojih će, kako se priča, boraviti izvjesno vrijeme nakon što napuste popularni rijaliti. Suzanina rodbina je u velikoj panici jer su svjesni da ona nema gdje da se smjesti ukoliko prije Milića napusti "Farmu". 


- Oni nemaju "prebijene" pare! Zbig toga su ušli na "Farmu" kako bi popravili svoj budžet i tako se izvukli iz velike krize. Nakon što je kasnije došao na imanje u Lisoviće, Lepi Mića je pred svima pričao kako je čuo da su Vukašinovići u ozbiljnim finansijskim problemima te da jedva sastavljaju kraj s krajem - priča naš izvor želeći ostati anoniman.


Iako svjesni situacije u kojoj se nalaze, Milić i Suzana su nedavno u rijalitiju prekršili pravila mada su bili svjesni da ih neposlušnost može koštati honorara. Milić je imenovan za gazdu, a Suzana je sve vrijeme boravila u gazdinoj kući iako je to zabranjeno svima osim gazde i sluga. Upozoreni od produkcije da krše pravila, oni su po novo tjerali po svom pa su kažnjeni direktnom nominacijom i oduzimanjem dijela honorara.

 

(Expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook