Produženi vrhunac

Dvostruki užitak: Tri načina da doživite dva orgazma u isto vrijeme

DEPO PLUS09.11.15, 14:11h

Dvostruki užitak: Tri načina da doživite dva orgazma u isto vrijeme
Spojeni orgazam postat će vaš najbolji prijatelj. Pročitajte kako doći do njega tokom masturbacije, oralnog seksa i samog snošaja

 

Dosad ste vjerovatno doživjeli mnoštvo klitoralnih orgazama, a ako ste imali sreće, ni vaginalni ili G-orgazam vam nije stran.

 

mila kunis, orgazam


No, stručnjaci tvrde kako je moguće doživjeti obje navedene vrste orgazma istovremeno, a taj užitak nikako ne želite propustiti.


Iako je malo kompliciranije, seksualna terapeutkinja Amy Levine kaže kako je uz malo truda izvedivo.


Kako biste doživjeli ovaj dvostruki užitak, morate stimulirati klitoris i G-tačku istovremeno, a ovo su tri načina kako da u tome uspijete.
 

1. Tokom masturbacije

 

masturbacija

 

Znate što vam najbolje godi pa počnite s tim. Usredotočite se na stimulaciju klitorisa rukom, a G-tačku stimulirajte nekom seksi igračkom. Veoma je važno da se G-tački posvetite tek kada se uzbudite jer se ona osjeti tek kada ste već napaljeni.
 

2. Tokom oralnog seksa


Neka se vaš partner bavi vašim klitorisom dok ne osjetite da ste jako uzbuđeni. Tada neka polako stavi prst u vašu vaginu i pronađe G-tačku. Prepoznat će ju po tome što je ona hrapava na dodir. Vi samo uživajte.
 

3. Tokom snošaja

 

seks51

 

Levine preporučuje da vam partner stimulira klitoris prstima ili igračkom tokom predigre. Tada, kada se jako uzbudite, seksajte se u doggy pozi. Taj položaj najbolji je za stimulaciju G-tačke.


Ako želite pojačati intenzitet seksa, umjesto da se oslonite na dlanove, oslonite se na laktove kako biste spustili gornji dio tijela. Taj položaj garantira vam maksimalnu stimulaciju G-tačke.

 

(Magazin.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook