Nakon što je jo je slomio nos

Prisilno spašava Kristijanov brak: Balerina ide kod Golubovićeve žene

Showbizz08.11.15, 15:44h

Prisilno spašava Kristijanov brak: Balerina ide kod Golubovićeve žene
Jelena planira da u toku nedjelje poseti Ivanu, ali se njeni roditelji tome protive, jer smatraju da kriminalac mora sam da riješi problem sa ženom

 

Jelena Milošević Balerina planira da u toku sljedeće nedjelje posjeti ženu Kristijana Golubovića, Ivanu. Ona će otići u Kraljevo kako bi joj lično objasnila šta se dogodilo između nje i kriminalca koji joj je slomio nos.

 

 

 

Glumica koja je zbog ovog incidenta napustila Farmu i odbija da se vrati u rijaliti, povjerila se prijateljici kako želi da se suoči sa Kristijanovom suprugom.

 

Očajna Jelena

 

- Otkako je otišla sa Farme, Jelena je očajna. Njoj je i dalje stalo do kriminalca, ali kada je pročitala šta se sve pisalo o njoj i njemu, odmah je željela da sjedne u kola i ode u Kraljevo kod njegove žene Ivane. Ona želi da porazgovara sa njom o svemu što se dešavalo na imanju u Lisovićima. Prije svega zato što ju je Kristijan na to natjerao jer joj je stavio do znanja da se neće dobro provesti ako ga supruga bude ostavila zbog nje. Takođe, osjeća i grižu savijesti - priča Jelenina drugarica, koja je insistirala da ostane anonimna, i nastavlja:

 

- S obzirom na to da Jelena svakog dana odlazi kod ljekara na kontrolu zbog polomljenog nosa, ona će put Kraljeva najvjerovatnije krenuti u toku sljedeće nedjelje - nastavlja izvor Kurira.

 

Promijenila broj

 

Balerina nema podršku porodice.


- Jelenini roditelji su protiv toga da ona odlazi kod Golubovićeve žene. Smatraju da je on taj koji ženi treba da podnosi račune, a ne da se njihova kćerka ponižava - završava Jelenina drugarica.

 

Novinari Kurira su pokušali da stupe u kontakt sa Balerinom. Pošto je promijenila broj, pozvali su njene roditelje. Majka ih je saslušala, ali je spustila slušalicu. Više nisu odgovarali na njihove pozive.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook