Bio veza za Miami

Sin Pabla Escobara šokirao svijet: 'Frank Sinatra je bio bolji diler nego pjevač'

Showbizz07.11.15, 14:40h

Sin Pabla Escobara šokirao svijet: 'Frank Sinatra je bio bolji diler nego pjevač'
Sebastian Marroquin, sin najčuvenijeg narko-bosa Pabla Escobara iznio je senzacionalne tvrdnje o vezama svog oca i pjevača Franka Sinatre

 


Naime, on je izjavio da je njegov otac bio poslovni partner sa čuvenim pjevačem u Majamiju i rekao da je Frank bio „bolji diler kokaina nego pjevač“ u intervjuu za jedne brazilske novine. 

 

Kada su ga upitali da li sa sigurnošću može da tvrdi tako nešto Marroquin je rekao za “O Estado de Sao Paulo“, ugledne novine sljedeće: 

 

“Mnogo više pjevača nego što mislite je počelo svoje karijere zahvaljujući sponzorstvima narko-bosova. Nema tu nikakve potvrde, samo na riječ. Znam jer sam bio jako blizak sa ocem i on je sa svojim saradnicima često pričao o tome. Mogu samo da vam kažem da je Sinatra bio bolji diler kokaina nego pjevač. On je bio tatina veza u Majamiju“.

 

Inače, ovo nije prvi put da se Frank Sinatra dovodi u vezu sa mafijom. Čak je i Pablov brat 2009. godine u svojoj knjizi otkrio da je večerao sa Frankom tokom odmora u Las Vegasu. 

 

Roberto Escobar je tom prilikom rekao da se večera odigrala u privatnoj sobi jednog poznatog hotela, a kasnije su se svi zajedno provozali helikopterom. On je takođe otkrio da je Frank sarađivao sa Pablom u vezi nekretnina, ali i da pjevač nikada nije volio da ga previše viđaju i povezuju sa Escobarom.

 

(B92.net, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook