Foto / Najbolji kostim ikad

Ponovo nadmašila sve: Ko se krije iza seksi Jessice Rabbit?

Showbizz01.11.15, 13:54h

Ponovo nadmašila sve: Ko se krije iza seksi Jessice Rabbit?
Zvijezde se iz godine u godinu trude da imaju što originalniji kostim za Noć vještica. Titulu najseksi kostima je definitivno dobila ONA, maskirana u Jessicu Rabbit, a kladimo se da je niste prepoznali. Mi nismo!

 


Heidi Klum sinoć je sve oduševila fenomenalnim kostimom Jessice Rabbit u kome je bila potpuno neprepoznatljiva. Vjerna kopija junakinje iz filma sve je oduševila a kostim je odrađen do najsitnijih detalja.

 

heidi-klum-jessica-rabbit1


Crvena kosa, savršena šminka i vještačko poprsje i zadnjica učinili su Heidi neprepoznatljivom. Ona je dane provela u protetičkoj laboratoriji, a trud se na kraju isplatio! Fanove je na društvenim mrežama obavještavala iz dana u dan kako napreduje pravljenje kostima. Neki su nagađali da će se maskirati u Kim Kardashian ili Amber Rose ali, nisu bili u pravu.

 

heidi-klum-jessica-rabbit2


Lice je potpuno izmijenila, usne su bile punije, obrve drugačije postavljene, a duboki šlic otkrio je da njemački model ne nosi donji veš. Gigi Hadid maskirala se u junakinju filma "Grease", Sandy. U crnim helankama i kratkom topu izgledala je fenomenalno dok je pozirala sa cigaretom u ruci.

 

heidi-klum-jessica-rabbit3

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook