Nadamo se da ste u prvoj kategoriji

Seksi horoskop: Koji znak će ovog mjeseca biti neodoljiv, a ko ostati 'gladan'?

DEPO PLUS31.10.15, 16:11h

Seksi horoskop: Koji znak će ovog mjeseca biti neodoljiv, a ko ostati 'gladan'?
S Venerom, Marsom i Jupiterom u Djevici, ljubav ide kroz želudac i kuhinja postaje impulsivno stimulativan prostor za ekspanzivni seks. Izbirljive erotske lije ostati će gladne seksa i ljubavi, ako nastave puno previše analizirati i birati

 

Ovnovi su pristojni i ljubazni. Predosjećate da vaša osobna evolucija traži od vas pitomi stil ponašanja. Politički ste angažirani, i zbog toga pažljivo važete svaku izgovorenu riječ? Ako vaša stranka pobijedi, iste noći ćete se seksualno raspustiti!


Lavovi egzistiraju u zoni sumraka. Seksualno perverzni odnosi karmički su vam zabranjeni. Uskoro će Venera i Mars ući u romantični znak Vage, i vaše zdrave emocije iznova će procvasti. Do tada, vježbajte samokontrolu i ostanite normalni.


Strijelci su na rubu snaga, a i dalje glume neuništivost. Niste svi u komi. Rođenima u  u studenom stari ego razvaljuje i novi gradi strogi učitelj Saturn. Vi koji ste na svijet došli u prosincu, vi ste i dalje slobodni, spontani, seksualno zaigrani i neodgovorni.


Bikovi su se opasno zaigrali u krevetu i oko kreveta. Ukratko, nezasitni ste i nije vas lako podmiriti. Nadamo se da ste u proteklih nekoliko tjedana skladno i praktično definirali vaš ljubavni status. Ako ste još uvijek solo, vjerojatno ste opasno zagorjeli.


Djevice imaju oko za detalje. Neuredne i nemarne prostake zaobilazite u širokom luku. Kada pretjerate s analiziranjem, od drveća ne vidite šumu. Ako ste odnedavno sretno zaljubljeni, za vas nema zime, ispod popluna funkcionirate poput singerice!


Jarci su harmonični i milozvučni. Svjesni ste vlastite moći. Nagrađujete one koje volite. Jarac rijetko kada časti bez razloga, i mnogi se čude vašem neškrtarenju. U seksu ste prava bomba. Ostvarili ste nešto nemoguće, hvali vas i suprug i ljubavnik.


Blizanci stalno negdje jure. Oduzimate se i previše, nedostaje vam slobodno vrijeme da se pošteno zbrojite. Poznata ste ptica selica i morate imati više ljubavnih gnijezda da bi vam srce bilo na mjestu. Ako ne prakticirate siguran seks, igrate se s vatrom!


Vage vole jutarnju maglu, jer se mogu neprimjetno vratiti kući. Ljubite ilegalno, servisirate se po tuđim krevetima, krasan život! Situacija na nebu za koji dan će se promijeniti, i ne u vašu korist. Fino ćete otp(l)atiti vaše grijehe. Možda i u više rata.


Vodenjaci su pustinjaci ili ekstremno društveni. Koji ste vi? Previše radite i nemate vremena za izlaske, a ni za solo kontemplacije. Seks? Imate nekog izazovno atraktivnog na poslu? Imate. Gledate se, ali se ne dirate. Što čekate? Vrijeme vam curi.


Rakovi su emocionalno uravnoteženi. Ako poboljšate vašu seksualnu „proizvodnju i potrošnju“, na kraju godine moći ćete se samozadovoljno zagledati u prošlost. Postali ste sretan i uspješan lik. Mnogi vas maze, a neko vas i seksualno draži i inspirira.


Škorpioni danju spavaju, jer noći ludo provode. Upravo traje idealno doba godine za sve Škorpione, i vaša seksualna energija nezaustavljivo se gomila. Ko se zapetlja u magičnu mrežu vaših vrućih strasti, više mu nema spasa. Slatki ste otrov ljubavni.


Ribe su utišale vlastitu kuknjavu. Odlučili ste biti dobro, i vaše samopouzdanje raste. Noć vještica je došla i prošla, i nisu vas zavele mračne strasti. Više niste ovisni o seksu. Sada ste u strogom celibatu. U predizbornoj ste šutnji, ili je situacija malo ozbiljnija?

 

(Net.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook