Demantij nakon srbijanskih napisa

Merlin i Hari o 'tuči i pljuvanju u kafani': Sve je to notorna laž, ljubomorni su pa nas pokušavaju zavaditi!

Showbizz29.10.15, 10:21h

Merlin i Hari o 'tuči i pljuvanju u kafani': Sve je to notorna laž, ljubomorni su pa nas pokušavaju zavaditi!
Nakon što su jučer srbijanski mediji podigli prašinu u regionu pričom o navodnom sukobu između poznatih bh. estradnih umjetnika Dine Merlina i Harija Varešanovića, muzičari su za Dnevni Avaz demantovali čitavu stvar

 

U tekstu, koji su prenijeli pojedini srbijanski mediji, a potom i većina internetskih medija u regionu, između ostalog piše da su se "nekadašnji veliki prijatelji Dino Merlin i Hari Varešanović umalo potukli u kafani i tom prilikom je Merlin navodno pljunuo Harija". Objavljena je i lažna izjava Harija Varešanovića - piše Avaz

 

- Tačno je da se to dogodilo, ali ne bih više ništa da komentarišem – srbijanski mediji su imputirali izjavu našem pjevaču. 

 

Sinoć su iz menadžmenta Dine Merlina saopćili da je sve to notorna laž, a Hari je za "Dnevni avaz" rekao:

 

- Sve u tom tekstu je falsifikat i totalna laž, od moje izjave pa do svih ostalih informacija. Niti se Dino i ja viđamo po kafanam, niti je to naš nivo komunikacije.

 

Hari navodi da ja ova laž samo izraz ljubomore nekih srbijanskih medija na uspjehe bh. umjetnika.

 

- Mislim da je to reakcija nekih srbijanskih medija koji su ljubomorni na Dinin i moj uspjeh u Beogradu svih ovih godina i pokušavaju nas zavaditi - navodi on za Avaz. 

 

Također, ova priča dešava se najvjerovatnije i zbog trzavica koje prate ova dva pjevača od prigode kada su obojica prisustvovali sastanku AMUS-a tokom kojeg se desio sukob između njih, a Dino Merlin je kao predsjednik izbacio neke od članova. 

 

Sve u svemu, očigledno je da srbijanski mediji koriste priliku da stvari prikaž mnogo 'pikantnijim' nego što to one zaista jesu. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook