Fatalna pjevačica pomutila mu razum

Tajna otkrivena nakon toliko godina: Lepa Brena i Saša Popović bili u vezi, a onda se upleo Boba...

Showbizz27.10.15, 13:00h

Tajna otkrivena nakon toliko godina:  Lepa Brena i Saša Popović bili u vezi, a onda se upleo Boba...
Ona je ispričala da su Brena i Popović bili sedam godina u vezi, da su živjeli zajedno i da je moglo da dođe do njihovog braka da se nije umješao sadašnji Brenin muž

 

Vesna Vukelić Vendi, čim je stigla na imanje u Lisoviću, ispreskakala je pitanjima farmere, a onda je progovorila i o Lepoj Breni, Bobi Živojinoviću i Saši Popoviću, pa je otkrila da je teniser prije više od 20 godina oteo pjevačicu direktoru “Granda”.

 

Ona je ispričala da su Brena i Popović bili sedam godina u vezi, da su živjeli zajedno i da je moglo da dođe do njihovog braka da se nije umješao sadašnji Brenin muž.

 

“Boba Živojinović je od Saše Popovića uzeo Lepu Brenu. Oni su tad bili u vezi sedam godina, a na kraju su njih dvojica postali najbolji drugovi, a kasnije su se i okumili”, pričala je nova farmerka i dodala: “Kad sam počinjala karijeru, vidjela sam da Saša Bobi kuha kafu onako najnormalnije, kao da se ništa nije desilo. Ja tako ne bih mogla. Izvela bih tešku artiljeriju, istjerala bih konjicu, ma izvela bih Kosovski boj”, objašnjavala je kontroverzna učesnica „Farme“.

 

Kurir je pokušao da provjeri ove navode, ali se ni Brena ni Popović nisu javljali na telefon.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook