Mlada izrazila želju

Zadnje pripreme za svadbu godine: Evo ko će pjevati Sevki i mlađahnom Kebi!

Showbizz26.10.15, 13:44h

Zadnje pripreme za svadbu godine: Evo ko će pjevati Sevki i mlađahnom Kebi!
Ostalo je manje od mjesec dana do svadbe godine Severine Vučković i Igora Kojića

 

Kako je buduća mlada zadužena za organizaciju, njena želja je bila da joj na najvažniji dan u životu pjeva Tanja Savić. Kako “Alo!” saznaje, zvezda “Granda” je odmah prihvatila poziv, a zajedno sa njom goste će uveseljavati i orkestar Ace Sofronijevića.


- Severina je upoznala Tanju Savić kada je Keba imao koncert u Loznici. Na žurki poslije nastupa, Tanja je otpjevala nekoliko pjesama, što je Severinu oduševilo. Kada su ona i Igor pričali o tome ko bi mogao da im pjeva na veselju, hrvatska pjevačica je odmah predložila Tanju, a sa njom su se složili svi Kojići, koji je privatno poznaju i vole kako pjeva. Osim zvezde “Granda”, angažovali su i orkestar Ace Sofronijevića. Mladina želja je da joj zapjeva i Ana Bekuta, što će se sigurno dogoditi, jer će Ana i Mrka biti među svatovima i ne sumnjam da će Bekuta ispuniti Severini želju i otpjevati nekoliko numera - priča nam dobro obaviješteni izvor i dodaje da su pripreme uveliko u toku.


- Svi su veoma uzbuđeni i srećni! Ovo je prvo venčanje i Severini i Igoru i raduju se 22. novembru. Vučkovićeva je odabrala vjenčanicu i večernju haljinu, Igor je već našao odijelo. Na svadbi će se naći veliki broj Sevkinih i Kebinih kolega, tako da će biti i više nego veselo. Svadba će biti u jednom od najpoznatijih beogradskih hotela, a organizovanje vjenčanja i slavlja Igor i Severina rade uz pomoć porodica. Kako kažu, žele da uživaju u svakom trenutku planiranja i realizaciji - završava izvor blizak hrvatskoj pjevačici i malom Kebi.

 

Pozvali smo Tanju Savić kako bismo provjerili informaciju, ali je do zaključenja broja ostala nedostupna za komentar.

 

tanja-savic

 

(Alo.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook