Foto / Promocija u Sarajevo City Centru

Pohrlile na šminkanje: Sarajke isprobale novi Max Factor Lipfinity Longlasting ruž

ŽENA iN24.10.15, 15:37h

Pohrlile na šminkanje: Sarajke isprobale novi Max Factor Lipfinity Longlasting ruž
U Sarajevo City Centru održana je svečana promocija novog Max Factor Lipfinity Longlasting ruža za usne

 

Ovaj dugotrajni ruž pruža hidrataciju i jarku boju koja izgleda sočno tokom cijelog dana. U to su se mogle uvjeriti i brojne Sarajke koje su se rado prepustile u vješte ruke Max Factorovih šminkerki.

 

Pored šminkanja, bile su dostupne i za savjet, te su damama otkrile i nekoliko make up trikova.

 

- Ove sezone trend su nijansirane usne. To ćete postići tako što ćete prvo nanijeti Lipfinity Longlasting ruž za usne u nijansi Just Deluxe koristeći kist, zatim pomoću jagodica prstiju nanesite jaču crvenu nijansu poput Always Chic izjegavajući sredinu usana. Koristeći papirnu maramicu uklonite višak ruža i time će se i nijanse stopiti - savjetuje Aida Mahmutović, Max Factor Make Up Artist.

 

Sa svojim visoko njegujućim uljima i bogatom hidratacijom, novi Lipfinity Longlasting ruž za usne je nova generacija Max Factor dugotrajne formule. Nježni hidratizator shea puter, visoko hidratantni antioksidant skualin, te acetil lanolin - organska komponenta sa hidratantnim i vodootpornim dejstvima sastojci su za sočne usne. Napredna, jako pigmentirana formula sadrži preko 60 posto regeneratora i hidratizatora za kožu koji su spojeni u novu bogatu formulu poboljšavajući dugotrajnost ruža. Jedan nanos osigurava prelijepu transformaciju usana, bez potrebe za popravkama.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook