SLAVNA GLUMICA KONAČNO GLASNO PRIZNALA

Nicole Kidman progovorila o (ne)sretnom braku: Razvod od Toma najbolje je što mi se u životu dogodilo, jer...

Lifestyle22.10.15, 20:13h

Nicole Kidman progovorila o (ne)sretnom braku: Razvod od Toma najbolje je što mi se u životu dogodilo, jer...
Slavna glumica priznala je kako je nakon razvoda od Toma Cruisa bila strašno usamljena pa je svu svoju energiju usmjerila na posao i postigla najveći uspjeh u svojoj glumačkoj karijeri

 

– Htjela sam pobjeći od realnosti, od svog života, a kao glumica imala sam priliku izgubiti se u životu nekog drugog, u životu filmskog lika – ispričala je Nicole Kidman (48) na konferenciji Women in the World održanoj u Londonu te dodala kako je zahvaljujući razvodu nakon deset godina braka postigla najveće uspjehe u karijeri.


– Moja posvećenost poslu kulminirala je osvajanjem Oscara, ali sam držeći zlatni kipić zaključila kako nikada nisam bila usamljenija i da potpuna posvećenost poslu nije odgovor – otkrila je slavna glumica koja je sada u braku s pjevačem Keithom Urbanom već devet godina.


– Željela sam partnera, nekog s kim ću podijeliti život. Željela sam još djece i to sve se ostvarilo – kazala je Nicole koja je u braku s Tomom posvojila Isabellu (22) i Connora (20), a s Keithom ima kćeri Sunday (7) i Faith (4).


Njena najstarija kći nedavno se udala u tajnosti u Londonu, a iako na svadbenu svečanost nije pozvala roditelje, Nicole i Tom sretni su što je pronašla ljubav i što je sretna.

 

(Glorija.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook