LJUBAV IH JE IZNENADILA

Dalija Hasanbegović i Dino Konaković otkrivaju: Da li je na pomolu vjenčanje?!

Lifestyle09.10.15, 15:20h

Dalija Hasanbegović i Dino Konaković otkrivaju: Da li je na pomolu vjenčanje?!
Sudeći po razvoju događaja, njihova ljubav uskoro bi mogla da se okruni vjenčanjem, a radoznala čaršija željno iščekuje da čuje i tu vijest

 

Lijepa i atraktivna novinarka Al Jazeere Balkans Dalija Hasanbegović i najzgodniji premijer Kantona Sarajevo Dino Konaković u novom izdanju magazina Gracija otkrivaju detalje svoje ljubavne veze, te priznaju kako ih je oboje 'ljubav iznenadila'.


Iako svoju vezu (uglavnom) čuvaju daleko od znatiželje medija i javnosti, ovoga puta načinili su 'izuzetak od pravila', zapisala je Dalija na svom Instagramu i najavila Dinin intervju u kome je premijer KS prvi (možda i jedini) put ovoreno progovorio o deteljima iz privatnog života.

 

dino-konakovic-i-dalija


Sudeći po razvoju događaja, njihova ljubav uskoro bi mogla da se okruni vjenčanjem, a radoznala čaršija željno iščekuje da čuje i tu vijest. Za Dinu Konakovića bio bi to treći brak.


Nakon prethodna dva neuspješna braka sa manekenkom Aidom Osmanović i sarajevskom poduzetnicom Martinom Sairom Keškić, aktuelni premijer KS ne krije da najviše žali što još uvijek nije ostvario porodicu.


Ko zna, možda brak sa lijepom Dalijom zaista bude treća - sreća!  

  

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook