Turbulentna ljubav

Aca i Sonja prvi put pričaju o razlazu i pomirenju: Stalno se svađamo i mirimo, samo što ovaj put...

Showbizz02.10.15, 15:36h

Aca i Sonja prvi put pričaju o razlazu i pomirenju: Stalno se svađamo i mirimo, samo što ovaj put...
Mi se stalno svađamo i mirimo, samo što je ovoga puta to podignuto na viši nivo. Ne znam šta bih tačno rekla. Vjerovatno je riječ o prazasićenju. Čudni su putevi gospodnji, a sa Acom još čudniji

 

 

Bračna kriza koju su preživjeli i prebrodili Aca i Sonja Vuksanović vjerovatno nije prva ni posljednja, ali je svakako jedna od onih koja im je učvrstila odnos i pojačala emocije - piše Express.


Njihov turbulentni život mnogima djeluje čudno, ali oni tvrde da im to odgovara a ne haju mnogo za mišljenje okoline. Vrijeme najviše vole da provode sa svojim kćerkama Sofijom (16) i Viktorijom (4) koje su takođe navilkle na dinamičan tempo života. Sada kada su svi ponovo u Beogradu i na okupu, jer se Sonja sa kćerkama vratila iz Njemačke gdje je provela cijelo ljeto, svi zajedno uživaju u porodičnim trenucima i brinu o Acinoj povredi.

 

Aca se nakon operacije ligamenata nije pridržavao ljekarskih savjeta i povrijedio je kičmeni disk uslijed čega trpi jake bolove. Ipak, ni to ne može da mu pokvari sreću koju osjeća zbog ponovnog okupljanja porodice. Supružnici Vuksanović prvi put ekskluzivno otkrivaju zbog čega su se posvađali, kako je sve izgledalo dok su bili razdvojeni, šta im je najviše nedostajalo i kakvi su im planovi za budućnost.


- Mi se stalno svađamo i mirimo, samo što je ovoga puta to podignuto na viši nivo. Ne znam šta bih tačno rekla. Vjerovatno je riječ o prazasićenju. Čudni su putevi gospodnji, a sa Acom još čudniji. Nisam uvijek spremna da ga pratim u svemu, naročito ako se pre svega nije dogovorio sa mnom. To se kosi sa mojom teorijom braka, kaže Sonja, a Aca se nadovezuje:


- U svakom braku ili vezi ima razmirica i to je normalno. Često dolazi do sukoba mišljenja između muškarca i žene. Jedina stvar koja može da rastavi dvoje ljudi je prevara koja se u našem slučaju nije dogodila niti postoji nagovještaj za tako nešto, bez obzira na sve one grozote koje su se pojavljivale u medijima. Detalje naše svađe ne bih komentarisao, ali hoću da kažem da smo oboje shvatili kako želimo  i hoćemo da se pomirimo jer imamo dvoje djece i sasvim je normalna stvar da smo ponovo zajedno.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook