Ponijela titulu najljepše

Upoznajte Adnu Obradović, novu Miss Earth BiH

Showbizz27.09.15, 22:01h

Upoznajte Adnu Obradović, novu Miss Earth BiH
Dvadesettrogodišnja Adna Obradović nova je Miss Earth BiH, a ova studentkinja biologije i geografije učešćem na svjetskom izboru, koji će biti održan u decembru u Beču, nastojaće da se izbori za neki od bh. ekoloških problema

 

U razgovoru za Nezavisne odmah nakon izbora, koji je održan u subotu veče u Banjaluci, Obradović je istakla da se nije nadala tituli naljepše.

 

"Veoma sam se trudila tokom cijele godine da pokažem sve svoje kvalitete i drago mi je da se taj uloženi trud isplatio. Samim tim što nosim lentu Miss Earth BiH znači da treba u najboljem svjetlu da prikažem našu zemlju u Beču", rekla je ona.

 

U finalnom izboru našlo se 10 djevojaka, a Obradovićeva je priznala da je konkurencija bila jaka, međutim, ono što je prema njenim riječim najbitnije je činjenica da su sve veoma dobre prijateljice.

 

Prva pratilja Miss Earth BiH je Merima Fejzić, druga pratilja je Emina Dračić, dok je za treću pratilju izabrana Ljupka Čelić.

 

Iako Izbor Miss Earth BiH nije izazvao veliku pažnju posjetilaca, to nije spriječilo prisutne da uživaju u mladosti i ljepoti finalistkinja, koje su prošetale u kupaćim kostimima, opuštenim odjevnim kombinacijama i večernjim haljinama.

 

Za zabavni dio program su bili zaduženi pjevačice Ana Bebić i Slađana Mandić, te Plesni studio "Point" iz Banjaluke.

 

Čedomir Stevanović, organizator Izbora Miss Earth BiH, napomenuo je da izbor za najljepšu djevojku traje cijelu godinu, kao i da se sastoji od više ocjenjivačkih susreta.

 

"Za BiH je bitno da učestvuje na ovom izboru jer je to prije svega izbor sa svrhom. To je ekološki izbor i samim tim predstavljamo našu zemlju svugdje u svijetu", naveo je on.

 

Krunu je pobjednici predala prošlogodišnja Miss Earth BiH Bogdana Trifković, koja je ove godine bila i član žirija. Navela je da joj je bilo interesantno ocjenjivati ono kroz šta je ona prolazila prošle godine.

 

"Kada ostvarite svoj san dalje vam je jednostavno da ulažete u njega i ništa vam drugo ne može biti teško", zaključila je Trifković.

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook