Šta se to dešava s pjevačicom?

Maja Šuput: Kad sam se onesvijestila, shvatila sam da moram nešto poduzeti!

Showbizz25.09.15, 16:27h

Maja Šuput: Kad sam se onesvijestila, shvatila sam da moram nešto poduzeti!
Snimanje showa 'Tvoje lice zvuči poznato', pjevanje svake subote na svadbama, ali i mnogobrojni koncerti diljem Hrvatske, ovoga su ljeta ostavile velik trag na Maji Šuput

 

Pjevačica je spala na svega 47 kilograma i dva se puta onesvijestila zbog čega su joj liječnici kazali kako mora hitno poduzeti određene mjere da svoj organizam vrati u normalno stanje
 

'Gotovo četiri mjeseca nisam spavala više od četiri sata. Stalno sam bila pod stresom i s koncerata bih doslovno jurila na snimanje showa 'Tvoje lice zvuči poznato', a nakon toga opet negdje na koncert. Doživljavala sam kronične umore. Jedan sam cijeli dan na snimanju provela plačući jer mi je toliko bilo teško. Kad sam pala u nesvijest, jednom na Trgu bana Jelačića, a drugi put nakon jednog koncerta, shvatila sam da nešto moram poduzeti', ispričala nam je pjevačica koja roditeljima, Danici i Borisu, nije željela povjeriti svoje probleme sa zdravljem kako ih ne bi opterećivala. 

 

Ljekari su joj kazali da se pod hitno mora prestati živcirati, početi kvalitetno spavati, ali se i udebljati.

 

'Počela sam dobivati vitaminske injekcije na koje sam išla nekoliko puta tjedno. Liječnik bi mi otvorio vrata u bilo koje doba dana ili noći jer sam u jednom trenutku spala na svega 47 kilograma. Izgledala sam grozno, kao vješalica. Sad sam se opet vratila staroj kilaži i baš mi je super kad se moraš udebljati. Mjesec dana sam samo jela, jela i jela. Zaklela sam se da mi se više nikad u životu takvo što neće dogoditi', smije se Maja sretna što je, srećom, sve naposljetku dobro ispalo. 


Jesenski dani donijeli su joj nešto usporeniji ritam pa uskoro putuje na Ibizu gdje će se prepustiti odmoru s dragim prijateljima i ujedno proslaviti nedavni rođendan, i to treći put. 

 

(tportal.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook