Ekipa se odlično zabavila

U Beogradu premijerno prikazan film 'Hiljadarka' Nenada Đurića

Kultura24.09.15, 10:48h

U Beogradu premijerno prikazan film 'Hiljadarka' Nenada Đurića
Svečana premijera filma "Hiljadarka", komedije sa najimpresivnijom glumačkom ekipom u regionu, održana je 20. septembra u punoj sali bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center u Beogradu

 

Beogradsku premijeru priče o novčanici od hiljadu dinara sa likom rudara udarnika podržale su brojne javne ličnosti iz kulturnog i društvenog života, među kojima su bili teniser Nenad Zimonjić sa suprugom, pjevači Marinko Rokvić i Željko Vasić, pjevačica i sestra glavne glumice Anabela Atijas, reditelj Milorad Milinković, kao i kolege glumci Petar Strugar, Dragan Vujić Vujke, Milan Kalinić i drugi.

 

Publiku i goste je po završetku projekcije pozdravila autorska i glumačka ekipa, koju su predvodili Nikola Kojo, Branislav Trifunović, Aida Bukva, Moamer Kasumović, Milutin Mima Karadžić, zajedno sa rediteljem Nenadom Đurićem.

 

Nakon ovacija u Cinaplexu ekipa filma "Hiljadarka" riješila je da se maksimalno opusti i proslavi uspjeh ovog filmskog ostvarenja. S obzirom na to da su glumci poznati kao hedonisti, oni su odabrali pravo mjesto u Beogradu gdje su se maksimalno uživali.

 

Beogradski restoran "Jimmy Woo" koji se nalazi u ulici Strahinjića Bana bio je njihov izbor, a domaćin večeri, Nikola Kojo oduševio je svoje kolege, posebno Moamera Kasumovića koji je priznao da uživa u Beogradu. Pop pjevačica Anabela Atijas bila je velika podrška sestri Aidi Bukvi, a društvo im je pravio Anabelin suprug Andrej. Uz odličnu hranu, skupa pića i ljubazno osoblje, gosti su se provodili do kasno u noć.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook