Svadbene nevolje

Goca Tržan opet izgovorila sudbonosno DA: 14 godina mlađi sretnik se malo zbunio pa zaboravio vrlo bitnu stvar...

Showbizz22.09.15, 12:56h

Goca Tržan opet izgovorila sudbonosno DA: 14 godina mlađi sretnik se malo zbunio pa zaboravio vrlo bitnu stvar...
Goca Tržan udala se po drugi put, a sudbonosno „da“ u jednom luksuznom restoranu izgovorila je svom 14 godina mlađem izabraniku Radomiru Raši Novakoviću pred oko 200 zvanica

 

Mladenci su vodili računa o svakom detalju - svečanom salom dominirale su omiljene boje mladenaca - ljubičasta i žuta, a sve je bilo ukrašeno suncokretima, mahovinom i poljskim cvijećem. No, i nije da je sve bilo savršeno i išlo "kao po loju"... trema je učinila svoje, tako da je mladoženja od silnog uzbuđenja kod kuće zaboravio burme, pa je morao da se vraća po njih. Ipak, na svu sreću da nema prstenja shvatio je ranije pa to nije poremetilo tok njihove svadbene ceremonije.

 

Zanimljivo je da je Goca imala tri male djeveruše, od kojih je jedna bila njena kćerka Lena iz prvog braka sa Ivanom Marinkovićem. Djevojčica je umjesto latica ruža, pred mladence bacala papiriće. 

 

Goca je i ostvarila svoj san - da se vjenčanje s Rašom po mnogo čemu razlikuje od njene prve svadbe. Ipak, nešto je ostalo nepromenjeno. Pjevačica nije željela da traži drugu kumu, pa joj je i ovoga puta svjedok bila najbolja drugarica Jelena Stojković Filipović. Osim toga, zadržala je i svoje prezime.

 

Mladu je svom životnom saputniku predao otac Anton, a prvi ples odigrali su uz njihovu omiljenu pjesmu „When We Dance“, koju izvodi Sting. Goste je zabavljao bend Željka Šašića. Bajkovito vjenčanje pretvorilo se u žurku do zore, a prvu bračnu noć mladenci su proveli u apartmanu vile. A kako je prošla prva bračna noć, mlada je ujutro ispričala:

 

- Sve je bilo predivno, veoma smo zadovoljni kako je proteklo vjenčanje. Raša i ja nismo zaspali do četiri ujutru, tako da bukvalno nismo ni imali prvu bračnu noć. Postoji neko pravilo da mladenci te noći broje pare koje su dobili kao svadbeni poklon, ali mi ni za to nismo imali vremena. Bukvalno smo samo plakali od sreće i uzbuđenja. Tek narednih dana ću sabrati utiske, pa ćemo onda nastaviti s poslom - kazala je Goca će sa svojim suprugom 18. oktobra otputovati u Tokio na  medeni mjesec.

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook