Šešelj tvrdi da ima dokaze protiv predsjednika Srbije

Kad Toma ljubi: Holanđanki napravio vanbračno dijete i preveo je na pravoslavlje?!

Showbizz21.09.15, 10:28h

Kad Toma ljubi: Holanđanki napravio vanbračno dijete i preveo je na pravoslavlje?!
Lider radikala Vojislav Šešelj tvrdi da njegov kum, sadašnji predsjednik Srbije, Tomislav Nikolić ima vanbračno dijete

 

Vojislav Šešelj tvrdi da je Tomislav Nikolić napravio vanbračno dijete jednoj Holanđanki, koja je kasnije promijenila vjeru i došla u Srbiju. Šešelj tvrdi da za to ima i dokaze.

 

"Imam dokaze. Nisam neozbiljan čovjek. U vrijeme mog štrajka glađu u Hagu, više puta mi je dolazio sveštenik Vojislav Bilbija iz roterdamske crkve koji me je pričešćivao. Tokom razgovora mi je rekao da je jedna Holanđanka promijenila vjeru u znak solidarnosti sa srpskim narodom i da se preselila u Beograd, i da bi, kao samohranu majku, bilo dobro da je preko SRS zaposlimo. Kažem da bi mogla da bude u timu za odbranu jer zna holandski", započinje za "Kurir" svoju priču Šešelj.

 

On kaže da je nakon toga okupio radikale i ponovio im sve što je rekao sveštenik, ali da je, kada je pomenuo ime žene, nastao haos.

 

"Toma se u tom trenutku izgubio. Pobjesnio je na licu mjesta, pocrnio i urlao, govoreći da ne može", kaže Šešelj dodajući da u tom trenutku nije znao o čemu je riječ. Nakon toga mu je, kako kaže, sveštenik ispričao cijelu priču - da je Toma Nikolić otac djeteta te žene.

 

Šešelj kaže da je Holađanka sama ispričala svešteniku cijelu priču.

 

"Ona mu je rekla, a i krstio je to dijete, djevojčicu. Vidio ju je nekoliko puta, čak kaže da liči na Tomu. Mislim da se djevojčica rodila negdje 2003-04, ne znam tačno. I moji iz stranke su znali i rekli mi kad su mi došli u posjetu", ističe lider radikala.

 

On kaže da Nikoliću zamjera što dijete nije priznao.

 

"DNK analizom se sve može dokazati. Porodica to zna", dodao je Šešelj ističući da se Holanđanka zove Elizabet Farel i da je promenila ime u Jelisaveta.

 

"Nažalost, koliko sam čuo, nije Holanđanka jedina", kaže Šešelj i podsjeća na pisanje medija o savjetnici u Vladi Dušici Jevđović, koja takođe ima dijete:

 

- Njegove švaleracije me ne interesuju, nego djeca, a i ona ima dijete - kaže Šešelj i dodaje da iako ni jedan medij nije objavio ko je otac Dušicinog djeteta, "cijeli Beograd zna". 

 

- Nek su djeca živa i zdrava - kaže na kraju Šešelj u intervjuu za "Kurir".

(Alo.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook