NAJNOVIJI HITOVI NA VAŠIM EKRANIMA

Open IPTV: Ne mijenjajte kanale - na dobroj ste poziciji

Mediji10.09.15, 11:46h

Open IPTV: Ne mijenjajte kanale - na dobroj ste poziciji
Pogledajte najnoviju ponudu Open TV-a: Svjetski filmski hitovi, regionalne premijere, ekskluzivne serije...


Avanturistička drama “Savršena oluja” sa Džordžom Klunijem u glavnoj ulozi, na programu je u utorak, 15. 9. u 20.05 časova na HBO. Film je režirao Volfgang Petersen, a radnja nas vodi u 1991. godinu, u blizini Glostera, u Masačusetsu, gdje šest članova posade Andree Gejl, broda za lov na sabljarke isplovljavaju posljednji put u sezoni. Međutim, ne znaju da se sprema nezamislivo jaka oluja...


Ne propustire regionalnu premijeru na TV FOX “Posljednji čovjek na zemlji”- (prva sezona) – od 14. septembra, ponedjeljkom u 22.00 časa po 2 epizode.
Od pisca i producenta Vila Fortea i režisera i producenata Krisa Milera i Fila Lorda stiže nam “Posljednji čovjek na zemlji”, nova komedija snimana jednom kamerom. Ova serija prati život i avanture prosječnog momka  koji otkriva čari života u kojem mu niko ne govori šta smije ili ne smije da radi.Godina je 2022. i nakon što je smrtonosni virus opustošio planetu, na Zemlji je ostao samo jedan čovjek: Fil Miler.


„Ptice Amerike“, RTRS PLUS,  film,  subota 12.9. 17.00 časova
Metju Peri tumači lik Morija, jednog od onih običnih momaka koji nose težinu svijeta na svojim plećima. Nakon smrti oca, Mori je brinuo o mlađem bratu i sestri, a sada živi u porodičnoj kući sa suprugom i radi kao profesor na fakultetu, na kome očajnički želi da ostane. Usljed potisnutih emocija zbog privatnog i poslovnog okruženja, živi sa prevelikim stresom koji mu stvara fiziološke probleme.


Film, nominovan za nagradu “Zlatni globus” pod radnim naslovom “Zbogom Lenjine” biće emitovan na TV kanalu  CINEMAX u petak, 18. septembra 2015. godine u 20.00 časova. Ova komediografska drama upućuje na Istočnu Njemačku, 1989. godine. Ponosna, socijalistički nastrojena majka mladog Aleksa doživljava infarkt i pada u komu. Osam mjeseci kasnije, majka se budi, Istočne Njemačke više nema i Aleks zapada u probleme...


Televizijski kanal HISTORY donosi novu ekskluzivnu seriju “Planinski ljudi” i to četvrtu sezonu koja će biti emtitovana od srijede, 16. septembra, od 22.00 časova. Junaci ove serije su različiti ljudi, od Apalačkih do Stjenovitih planina i Aljaske, koje pratimo dok se utrkuju sa zimom da obezbijede zalihe i novac, potrebne da prežive najhladnije mjesece u godini.

 

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook