Ovo je prava istina

Je li ženama veličina stvarno TOLIKO bitna ili nije? Evo u čemu je stvar

DEPO PLUS09.09.15, 20:02h

Je li ženama veličina stvarno TOLIKO bitna ili nije? Evo u čemu je stvar
I muškarci i žene mnogo diskutuju o ovoj temi, ali da li zaista znamo idealnu veličinu penisa? Novo istraživanje, pravo istraživanje, je upravo otkrilo istinu

 

Istraživanje objavljeno u naučnom žurnalu Plos One, otkrilo je da heteroseksualne žene žele da muškarac ima penis koji je malo veći od prosjeka – 15.24 centimetra. Međutim, idealan penis za žene je potpuno drugačija priča i zavisi od toga da li je sa muškarcem u dugoročnoj vezi ili je u pitanju seks na jednu noć. 

 

Naučnici su od žena starosti između 18 i 65 godina željeli da znaju njihovu seksualnu istoriju, koliko su seksualnih partnera imale i da li je veličina penisa nekada uticala na raskid. 

 

Sudeći po dobijenim informacijama, žene zaista žele veći penis kada je u pitanju seks na jednu noć, ali ne previše i njegova veličina iznosi 16.25 centimetara. Međutim, kada je u pitanju dugoročna veza, one žele da njihov muškarac bude „obdaren“ sa 16 centimetara. 

 

„Veličina, to jest sam pogled na veliki muški polni organ ima važnu ulogu samo kada je u pitanju jednokratan seks sa nekim. S obzirom na to da žene imaju bolji seks i više orgazama kada su u dugoročnoj vezi, u kratkoročnim avanturama žele povećan fizički osjećaj kako bi kompenzovale manjak intimnosti i osjećanja“, smatraju istraživači. 

 

U dugim vezama muškarci su svjesniji partnerovog tijela i tačaka koje uvećavaju zadovoljstvo, što može da bude razlog zašto ženama nije toliko bitna veličina.

 

(B92, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook