ŠTA VI KAŽETE

Lijepa glumica Alyssa Milano ponosno pokazuje gole grudi i tvrdi: Dojiću svoju kćerku do šeste godine

Showbizz09.09.15, 13:22h

Lijepa glumica Alyssa Milano ponosno pokazuje gole grudi i tvrdi: Dojiću svoju kćerku do šeste godine
Znamo je kao dobru vješticu koja koristi svoje moći da zaštiti nemoćne, a danas ona brine o svom sinu i kćerkici i uživa u čarima majčinstva. Na Instagramu je sa svima podijelila dirljive fotografije sa kćerkom Elizabelom, a na jednoj vidimo i kako je doji kao tek rođenu bebu


 Poznata glumica, častila nas je fotografijama u čast rođendana njene mezimice i prisjetila se magičnih trenutaka njenog rođenja.


- Srećan rođendan, moja prelijepa Elizabela. Na učila si me da moje srce nema kraj. Ti si onaj dio moje duše koji je nedostajao. Hvala što si izabrala baš mene. – napisala je Alisa ispod fotografije.

 

alyssa-milano

 

Ponosna mama dvoje djece izjavila je da je osuđivanje njenih fotografija na kojima doji kćerku jako licemerno budući da se na televiziji promoviše tolika golotinja.

 

- Baš me briga, dojiću Elizabelu možda i dok ne napuni šest! – rekla je Alisa gostujući u utorak u jednom TV programu.


Nakon što je Miley Cyrus pokazala bradavice na dodjeli MTV nagrada, Alyssa je prokomentarisala da je razlika u reakcijama nevjerovatna. Jako joj smeta što je svima normalno da vide Majline bradavice, a dojenje bebe je tabu. Ona misli da je ljudima prijatnije da seksualizuju ženske grudi nego da ih povezuju sa onim čemu su i namijenjene, a to je hranjenje drugog ljudskog bića.

 

djevojcica

 

Lijepa glumica kaže da se oseća blagosloveno što ima dvoje djece, i misli da neće imati više iako bi to voljela.

 

- Želim još jedno dijjete, ali imam 42 godine i ne želim da izazivam sreću. Imam dvoje zdrave djece, i oboje sam rodila u zrelijim godinama. Ali, nikad ne reci nikad, možda usvojim dijete za šest godina – rekla je Alyssa.
 

 

alyssa-milano-2

 

(blic.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook