OTVORIO DUŠU

Kristijan Golubović: Sve sam priznao samo da bi mi majku pustili iz zatvora, no sve je bilo namješteno!

Showbizz09.09.15, 10:04h

Kristijan Golubović: Sve sam priznao samo da bi mi majku pustili iz zatvora,  no sve je bilo namješteno!
Golubović priča da on ne prodaje drogu niti je konzumira

Poznato je da je Kristijan Golubović odložio odlazak u zatvor kako bi učestvovao na “Farmi“, a sada je otkrio zašto ide iza rešetaka i ispričao kako nije prepoznao majku nakon što je bila u pritvoru osam mjeseci.

 

Kako Kristijan tvrdi, njemu su smjestili, kao i da on ne diluje drogu, niti je konzumira. Kaže da su mu namjestili tako što se na vratima stana njegove majke, pojavila djevojčica sa paketićem.

 

– Nadam se da ovo gleda djevojčica koja je kod moje majke odnijela tu drogu, ili šećer, šta li. Majku su mi držali i tjerali je da prizna da joj sin diluje, švercuje drogu, šta li već – rekao je Golubović, a onda detaljno opisao taj trenutak:

 

– Rekla je “Ovo je poslao Kristijan”, moja majka je to naivno uzela u ruke, a onda pitala šta je to, djevojčica je rekla: “Ne znam, Kristijan mi je rekao da vam to dam“, nakon čega je moja majka izgovorila: “Ah, taj Kristijan”.

 

– Par sekundi kasnije došla je policija na vrata i pitala moju majku gdje sam ja i “gde si stavila ono?”.

 

Tog dana nisu uhapsili samo Golubovića, već i njegovu majku, u čijoj su se kući navodno nalazili droga i pištolj. Golubović kaže da je njegova majka odležala osam mjeseci u zatvoru, zbog čega je dobila odštetu od države, a Kristijan tvrdi da je ona sada druga žena.
 

 

– Dobila je šećer, infarkt, izgubila par zuba, i dobila mnogo bora. Majku nisam prepoznao na zadnjem suđenju – kaže učesnik “Farme” i dodaje da se zauzeo za nju i priznao sve, iako navodno nije kriv, samo da bi nju pustili iz pritvora.

 

 

(telegraf.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook