Nezasitno i nediskretno

Maca: Seksala bih se sa Čedom Jovanovićem dva dana bez prestanka; sav je mišićav, valjala bih mu se po grudima...

Showbizz07.09.15, 14:58h

Maca: Seksala bih se sa Čedom Jovanovićem dva dana bez prestanka; sav je mišićav, valjala bih mu se po grudima...
Maca Diskrecija zatalasala je estradu pjesmom „Diskretno“, koja je porušila sve rekorde slušanosti, i vratila se u rijaliti „Parovi“, koji su ponovo počeli u nedelju uveče - piše Express

 


Njen motiv za ulazak je karijera jer želi da iskoristi ovaj trenutak da bi ostvarila svoje ciljeve.

 

Maca se u rijaliti vratila potpuno spremna da ponovo podigne javnost na noge. Ona obećava da neće mijenjati svoje ponašanje, provocirat će i dalje, a ne bježi ni od toga da padne i seks.


- Poslije pjesme „Diskretno“, zbog koje se digla velika prašina, uradila sam novu. U pitanju je ljubavna, veoma ozbiljna pjesma, jer znam da pjevam. Za nju ću snimiti spot na kraju svijeta. To putovanje finansirat će mi sponzori, ali, naravno, nema međusobnog kontakta, već su tražili da im stavim reklamu u svoj vis okobudžetni spot. Ja se ne prodajem. Tražim isključivo obostranu korist, nikako seksualna konotacija – izjavila je ona otkrivajući s kojim bi političarem voljela završiti u krevetu!

 


- Čeda Jovanović je najbolji frajer, još je privlačniji jer ga čuva žena. S njim bih imala seks dva dana bez prestanka. Ne bih ga razvela, ali bih ga koristila, trošila bih ga više nego žena. Sav je mišićav. Valjala bih se po njegovim grudima i voljela bih da me stegne svojim bicepsima i da me ne ispušta.

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook