VIDEO/ Rasplakao region

Marko Bošnjak: Zbog Marije Serdar sam se prijavio u 'Pinkove zvezdice'

Showbizz07.09.15, 13:56h

Marko Bošnjak: Zbog Marije Serdar sam se prijavio u 'Pinkove zvezdice'
Dječak s neke druge planete Marko Bošnjak iz Prozora-Rame ostavio je bez daha i žiri i publiku na početku druge sezone 'Pinkovih zvezdica'

 


Marko Bošnjak, koji dolazi iz Prozora-Rame u Bosni i Hercegovini, svojim glasom i interpretacijom hita Jennifer Hudson "One Night Only" rasplakao je žiri i publiku na otvaranju nove sezone „Pinkovih zvezdica“.

 

Jedanaestogodišnji dječak je na kraju izvođenja i sam briznuo u plač i čvrsto zagrlio voditeljku Marijanu Mićić.

 

- Kada sam vidio suze u očima članova žirija i publike u studiju, nisam mogao zaustaviti ni svoje. Same su potekle. Nadam se da razumijete moje emocije - kaže Marko, koji je sa četiri godine počeo da pjeva u crkvenom horu, a već sa pet je pobijedio na festivalu. U „Pinkove zvezdice“ odlučio je da se prijavi jer je pratio prethodni serijal takmičenja.

 

- Gledao sam prvu sezonu i nekako sam osjećao da je to pravo takmičenje za mene. Kada sam vidio najave za audicije, rekao sam mami da me prijavi i tako je sve započelo. Najviše mi se dopala Marija Serdar. Čim sam vidio njen prvi nastup, nadao sam se da će pobijediti - otkriva učenik šestog razreda osnovne škole „Marko Marulić“.

 

marija-serdar

 

Bošnjak nam kaže da se najviše plašio Goce i Harija.

 

- Prema svim članovi žirija imam izuzetno poštovanje. Čini mi se da je Goca najstroži član žirija, a najviše se pribojavam Harijevih kritika - iskren je Marko.

 

Na kraju razgovora čudo od djeteta iz Hercegovine otkriva da bi jednog dana želio da se bavi pjevanjem.

 

- Voleo bih da imam karijeru kao James Arthur, a jednog dana bih snimio duet sa Jessie James - zaključuje Marko.

 

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook