Zapamtite ovih osam stvari

Muškarci i vagine: Šta im nije posebno važno

DEPO PLUS22.08.15, 21:43h

Muškarci i vagine: Šta im nije posebno važno
Ovo je osam stvari koje frajere ne brinu ni upola od onoga koliko vi to mislite...

 

1. Način na koji ste odlučili ošišati svoje pubične dlačice. Bitno je da je područje održavano, a kakva je frizura, to je manje bitno!

 

2. Izgled vaših stidnih usana. Neke su velike, neke male, neke skrivenije, neke izloženije. Frajerima je to sve skupa - vagina!

 

3. Veličina vaše vagine. Vjerovatno negdje na svijetu postoji nevjerovatno uska, ili nevjerovatno široka vagina, no teško da bi vas vaša trebala zabrinjavati.

 

4. Koje je boje. To je vagina. I ona je svake boje koje bi i trebala biti!

 

5. Kakvog je mirisa. Činjenica je da svaka vagina ima svoj miris, pa tako i vaša, no to ne znači da je miris neugodan. Vodite računa o higijeni i sve će biti u redu.

 

6. Koliko vam se vagina navlaži tokom seksa. I zašto možda squirtate. Frajeri vole misliti da je sve to zbog njih i ako o tome imaju ikakvo mišljenje, onda je to nešto što ih istinski raduje.

 

7. Držanje lubrikanta na noćnom ormariću. Samo zato što imate lubrikant ne znači da on nije sposoban napaliti vas i navlažiti, nego jednostavno da želite imati rješenje za one dane kada je malo ekstra vlage potrebno.

 

8. Koliko vam je vremena potrebno da svršite. Ta vam briga nikada ne bi trebala biti na pameti. Jednostavno se opustite, prepustite i uživajte!

 

(Cosmopolitan.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook