Kad muškost zakaže

Neugodne situacije u kojim se našao svaki muškarac: Prst u guzi, mlohava 'ćuna'...

DEPO PLUS22.08.15, 14:12h

Neugodne situacije u kojim se našao svaki muškarac: Prst u guzi, mlohava 'ćuna'...
Ne postoji muškarac kojem se baš nijednom nije dogodilo da ga ‘alat’ ostavi na cjedilu, isto kao što ne postoji ni muškarac koji je iz prve savršeno stavio prezervativ i još pritom izgledao seksi. Dečki, u redu je, događa se i najboljima

 

 

1. Mlohava ‘ćuna’

 

 

Ova je situacija najgora noćna mora svakog muškarca, iako je vrlo česta i može biti posljedica stresa, umora ili alkohola. Samo nemojte tvrditi da “vam se to još nikada nije dogodilo” – žene znaju da lažete.


2. Gdje je klitoris

 

klitoris

 

Većina muškaraca prvih nekoliko puta sigurno nije znala gdje je taj ‘magični gumbić’ o kojem žene stalno trube, no naučili su nakon nekoliko smjernica koje su im dale partnerice. Ako ste se seksali više od tri puta u životu, a i dalje ne znate gdje je klitoris, naše saučešće vašim partnericama.


3. Prst u guzi

 

pas, will smith, bol, tuga, smrt, ljubimac

 

Muškarci uglavnom ne vole kada im se švrlja oko anusa, iako je naučno dokazano da to pruža nevjerovatan užitak, a žene uglavnom vole raditi ono što ne smiju. ova igra obavezno rezultira svađom.


4. Muke s kondomom

 

 

Kada su u pitanju kondomi, postoje dvije vrste muškaraca: oni koji tvrde da im kondom smeta, a čime zapravo žele prikriti činjenicu da ga ne znaju staviti i oni normalni.


5. Prašuma

 

dlake

 

Trenutak u kojem vide svoje partnerice kako poput mačke iskašljavaju njihove stidne dlake natjera svakog muškarca na bolju brigu o intimnoj frizuri. Da, to se skrati.

 

(net.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook