FOTO/ Nije baš vodila računa

Kraljica vašara: Vendi pod šatorom pokazala međunožje

Showbizz20.08.15, 14:58h

Kraljica vašara: Vendi pod šatorom pokazala međunožje
Vesna Vukelić Vendi nedavno je nastupala u Šidu pod jednim šatorom i tom prilikom gostima je pokazala međunožje

 

U kratkoj suknjici i uskom korzetu srbijanska folk pjevačica Vendi je pjevala duže od tri sata i napravila odličnu atmosferu, piše Alo. Šator je bio pun, a mnogo više je bilo muške publike, koja je uživala u pjevačicinom stasu.

 

vendi

 

- Vendi je pevala u Šidu na njihovoj slavi koju grad slavi svake godine. Bila je prava atrakcija jer i oni koji nisu sedeli u objektu u kom je ona pevala nakratko su zastajali da je vide. Non-stop je igrala i šetala od stola do stola, stvarno je napravila odličnu atmosferu. Nije dozvoljavala niko da je pipa, hvata i da joj stavlja bakšiš gde stigne. Novac za pesmu isključivo je mogao da joj se da u ruke. Duže od tri sata je nastupala, a pošto je imala kratku suknju, dok je igrala, nije baš vodila računa, pa smo imali priliku da vidimo malo i njene gaćice - kroz osmijeh za Alo priča izvor koji se našao na licu mjesta.

 

vendi-1

 

Podsjećanja radi, Vendi često nastupa na vašarimo ispod šatora i ona to ne krije. Na YouTubeu postoje snimci o tome kakvu atmosferu Vukelić pravi, pa ne treba čuditi što je dobila nadimak Kraljica vašara.

 

(Alo.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook