Burna reakcija iznervirane folk pjevačice

Verena Cerovina se na mrtvo ime posvađala s fanovima: Zaratili zbog Srebrenice i Oluje

Showbizz20.08.15, 11:01h

Verena Cerovina se na mrtvo ime posvađala s fanovima: Zaratili zbog Srebrenice i Oluje
Bez obzira s kim dijete ima, ne treba zaboraviti ko je i ko su njeni korijeni, posavjetovao je jedan fan Verenu Cerovinu

 

Verenu Cerovinu osudili su mnogi pratioci na društvenim mrežama. Naime, pjevačica je na svom Facebook profilu postavila fotografiju na kojoj piše „Oluja! Nikada oprostiti, nikada zaboraviti“, a na upit njenih pratioca zašto je izignorirala 11. juli, dan obilježavanja genocida u Srebrenici, s obzirom na to da taj dan nije ništa postavljala na tu temu, poput njenih kolega, pjevačica je burno reagirala i svakom ponaosob odgovorila.

 

Između ostalog jedna od njenih dotadašnjih obožavateljki napisala joj je da s obzirom na to, što je javna ličnost da bi trebala objavljivati i jedno i drugo, te se solidarisati i susjećati sa žrtvama sa bilo koje strane, jer svaki zločin je naravno, za osudu. Dotična joj je pomenula i jednu od najpopularnijih folk pjevačica, Jelenu Karleušu, a za primjer je navela kako se JK svake godine sjeti i uputi podršku stradalim u Srebrenici.

 

Verena, očito vidno iznervirana počela je vrijeđati dotičnu. Koristila se pogrdnim riječima, te joj je kazala da mozga nema i sugerirala da posjeti Karleušin profil, a da „vozi“ s njenog profila.

 

Bilo je i onih koji podržavaju pjevačicu, a jedan od komentara dotakao se i pjevačicinog privatnog života. Naime, jedan od njenih fanova čak je i posavjetovao Verenu!

 

 „Bez obzira s kim dijete ima, ne treba zaboraviti ko je i ko su njeni korijeni.“

 

Podsjećanja radi Verena ima sina kojeg je rodila u vanbračnoj zajednici s biznismenom Mirzom Muhovićem, dok sin nosi tursko ime Džan, što znači duša.

 

Ukoliko premotamo film unatrag, sjetit ćemo se da je Verena još jednom imala sličan „ispad“ pominjući da nagradu na jednom takmičenju nije osvojila u svojoj zemlji, već u Banja Luci, nazivajući tako Republiku Srpsku državom. No, ubrzo su se strasti smirile, kada se opravdavala putem društvenih mreža, ali brojnih gostovanja u emisijama, gdje je istakla da se pogrešno izrazila, te da nije nacionalista i da ih osuđuje u svakom pogledu.

 

No, vratimo se na početak priče. Sudeći prema postovima, fotografijama koje pjevačica non-stop objavljuje, svakodnevno je aktivna na društvenim mrežama, pa je tako i 11. jula u nekoliko termina bila online, postavila fotografiju s društvom, a predvečer se i oglasila čudnim statusom koji glasi:

 

- Nije Bog džaba „presjekao“ sa dinosaursima - dodavajući da će shvatiti samo oni koji razumiju.

 

 

(Expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook